Skoči na vsebino

Pesem počutja

kodrlajsa

Recommended Posts

• Komentarji 25,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:palec: :palec:

Hey, kje si pa bil ? Jaz sem bil letos na Dunaju (arena) na basu je bil ex Pevement....za turnejo "Rather Ripped" men je bil pa fajn koncertek sploh ko so otvorili z Bull in the Heather (experimental jet set trash & no star) super!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Deli na socialnih omrežjih

v Bologni so imeli koncert v sklopu enga festivala par let nazaj...Sonic youth so igrali zadnji, pred njimi so igrali neki Franz Ferdinand folk pa je med njihovim nastopom kričal 'SONIC YOUTH!' x:Dx ...nevem..nasploh so mi všeč manjši koncerti (tale je bil v areni)...

v Bologni so imeli koncert v sklopu enga festivala par let nazaj...Sonic youth so igrali zadnji, pred njimi so igrali neki Franz Ferdinand folk pa je med njihovim nastopom kričal 'SONIC YOUTH!' x:Dx ...nevem..nasploh so mi všeč manjši koncerti (tale je bil v areni)...

Ahja....festivali, to ni zame....en kup folka pa bendov pa vsega, Dunaj mi jebil všeč, samo ena zelooooooooo zanimiva predskupina iz Japonske, ful distorzij in efektov, soundwall-ow, 10 min pavze...in potem že hrumenje Moorove kitare, dretje do nezavesti.....in Lee-jevih weird solaž....ful dobr, ful alternativno, nenavadno in nepozabno če ti je všeč ta stil glasbe!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Guest Mačona

Franz Ferdinand so neki hecnjakoviči ... mi nikol ni jasno, ko jih gledam (v videospotih), v ker čas se hočejo vrnit in kaj želijo ujet v svojo glasbo ... se mi zdijo bolj kot ne pozerji ... novodobni narejeni boemi. xnckrivx x:Dx

:palec:

sori, k ti skoz ta palec kažem, ampak ful mi pašejo

žalostna itak kot sem

pa nalimaj kdaj kakšnega nasmejanega smeškota za spremembo x;)x

ali pa tega ... xsrcx

meni mi tudi pašejo, pa nisem žalostna xDDx x:px

pa itak poslušam zelo raznoliko glasbo, saj si že najbrž opazila ...

Danes pa

Tina Turner - Simply The Best

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

x:px

pa nalimaj kdaj kakšnega nasmejanega smeškota za spremembo x;)x

ali pa tega ... xsrcx

meni mi tudi pašejo, pa nisem žalostna xDDx x:px

pa itak poslušam zelo raznoliko glasbo, saj si že najbrž opazila ...

Danes pa

Tina Turner - Simply The Best

ja, sam probam bit resnična kaj pa vem. zato te morm seznanit, da mi ta od tine gre res na živce xDDx x;)x

ampak danes mam dober dan

to sem začutila že zjutraj x:Dx x;)x

zato

Man at work - Down under

Tina - What's love got to do with it

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

x:px

ja, sam probam bit resnična kaj pa vem. zato te morm seznanit, da mi ta od tine gre res na živce xDDx x;)x

ampak danes mam dober dan

to sem začutila že zjutraj x:Dx x;)x

zato

Man at work - Down under

Tina - What's love got to do with it

:inocent: x:o)x x:px xDDx xg:Dx

A misliš da jaz probam bit neresnična? x:Dx x;)x [hecam se x;)x ]

Zdaj pa tale

Sinead O`Connor - A Perfect Indian

http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...