Guest Mačona 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Purple Haze~Jimi Hendrix Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Psychedelic furs - Love my way Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Jay - Z feat Linkin Park - Numb (Encore) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 No sikiriki ljudi, no sikirikiOve godine mi ništa neče moj beat pokvarit, nema, ništa, ništa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 The Dandy Warhols - We Used To Be Friends Ena redkih "originalnih" skupin...v živo so norija! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 heroine is so paseeeee heheh heeee jaz pa bolj v neznem lahkotnem pocutju danes: fidelity Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 tole mi je kar samo začelo po glavi blodit, bohvezakaj. pa sem rekla, prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Ta je dans zakon...pri men... Fajn bodite Brahmsov Hungarian dance No.5 (v izvedbi Nigela Kennedyja) ... čist se bom v klasično glasbo vrgla. :2src: Karma Police~Radiohead kake lustne ste poslusali...! se malcek.... Fade out tole mi je kar samo začelo po glavi blodit, bohvezakaj. pa sem rekla, prav. o vilamala, dobro ti to blodis ....! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 o vilamala, dobro ti to blodis ....! samo še hujše postajaemiliana torrini, easy can't take my eyes off of you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Mal Kolumbijskih ritmov zadnje dni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 pa še in za povrh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 iiiiiiii... kolk je lepa ceca mislem ta je pa original dalmacija 79' peščena plaža kišta pera dalmatinke ma, šta očeš... to ti je život Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 samo še hujše postajaemiliana torrini, easy can't take my eyes off of you opa!naslednji band je cista besedna asociacija na tebe polno sladkorckov...in dokaz, da dober pop se obstaja http://www.bebo.com/FlashBox.jsp?FlashBoxId=3828008191 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 opa!naslednji band je cista besedna asociacija na tebe polno sladkorckov...in dokaz, da dober pop se obstaja http://www.bebo.com/FlashBox.jsp?FlashBoxId=3828008191pa še asociacija na asocilacijo sugarcubes, hit sylvia night, congratulations in ne morem si pomagat s coco rosie turn me on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Mal Kolumbijskih ritmov zadnje dni Lepa. Vivir Sin Aire - Maná MANDA UNA SEÑAL- MANÁ -------------------- Oye Como Va - Carlos Santana Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Korpiklaani - Wooden Pints Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Eagle-Eye Cherry - Save Tonight ------------------- Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Noro, noro, noro.... Jesus is screaming yr nameviolent loving yeahkissing golden, we're going insanebut where is the shame?when the star pet is to blameaah you butt cheeks can't stayas I spleen my name in flame Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 ona mi je itak super, samo tukaj mi je pa še sploh všeč kako je oblečenanina simonepa še malo coco rosie Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 hudo, vila! lepa verzija. got my liver, blood...to je ze malo kot edgejeva vranica zgoraj nina je itak top...to so originalne girl-power zenske, ne pa razne spice girls se ena huda dama : pa carly (ful so mi hudi backvokali od jaggerja tu, v originalni izvedbi btw, glede na to, da sem verjetno edini clovek na svetu, ki ni nor na jaggerja, mi je tu res vsec....) marianne ok, mir, same asociacije Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Ian Curtis RIP !!!"Walk in silence,Dont turn away, in silence.Your confusion,My illusion,Worn like a mask of self-hate,Confronts and then dies.Dont walk away." Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 evo edge, ena zate za h korenckovem soku in edgarju allanu poetu (primorska sklanjatev). Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Dido: Don't think of me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 pa se ena. ker je tip enostavno genialen in njegova besedila....kaj cem govorit.ali ti totalno sedejo, ali pa nimas pojma, zakaj se komu zdi genialen. stvar humorja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.