doorwoman.p 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 J.Juras: To nisi ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 hudo, vila! lepa verzija. got my liver, blood...to je ze malo kot edgejeva vranica zgoraj nina je itak top...to so originalne girl-power zenske, ne pa razne spice girls se ena huda dama : pa carly (ful so mi hudi backvokali od jaggerja tu, v originalni izvedbi btw, glede na to, da sem verjetno edini clovek na svetu, ki ni nor na jaggerja, mi je tu res vsec....)marianne ok, mir, same asociacije Tinka za Patti , pa lep pozdrav Pa še men najboljši komad od nje, no eden najboljših tako ali tako Dancing barefoot, Krall jo je špilu s Pankrti, ta najboljš komad na koncertu , folk je pa kr stal, eni se pa res omejujejo sam na eno zvrst, sploh niso vedel za kaj se gre , no sem pa jst prišel na svoj račun, pa več placa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 alooo Janif:ej zdaj, ko sem bila v Bg sem sla slucajno na koncert Pankrtov-cisto nenacrtovano, nisem blazen fan, samo ker sem bila ravno tam in se mi je zdel cel stos - v Lj nisem sla, niti nisem mislila....tam je bilo pa hecno, ker je bil cisto nek drugi film pa super plac, pa vzdusje ...no skratka: tudi ta komad, tudi Kralj, in kako hudo dober glas!!! :palec: Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 evo edge, ena zate za h korenckovem soku in edgarju allanu poetu (primorska sklanjatev). Hvala Tinka.....evo vračam neki za tebe v svojem stilu...Bjork lahko samo obožuješ ali pa sovražiš....tisti, ki jo sovražijo nimajo pojma....Unravel just 4 u Björk - Unravel Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 alooo Janif:ej zdaj, ko sem bila v Bg sem sla slucajno na koncert Pankrtov-cisto nenacrtovano, nisem blazen fan, samo ker sem bila ravno tam in se mi je zdel cel stos - v Lj nisem sla, niti nisem mislila....tam je bilo pa hecno, ker je bil cisto nek drugi film pa super plac, pa vzdusje ...no skratka: tudi ta komad, tudi Kralj, in kako hudo dober glas!!! :palec: dbest, Tinka , pa kukr si napisala super plac , v Lj ga nimamo, OK, Križanke ko je toplo Krall je pa tut mene presenetil z glasom, ker v bistvu sploh ne razmišljaš, če človek vse življenje kitaro igra, da ima dobr glas, tko da bi lohk s Patti kakšen duet udarla , če se bojo še spravil kaj migat Sej tut jst nisem bil nikol fan Pankrtov, no fajn se mi je zdel it na koncert, tko kot lani na Buldožerje ... Pa ker smo glih pri Bjork, men so bli všeč njeni Sugarcubes in kaj vidim, ko grem na youtube, Sugarcubes reunion , upam da ne bojo ostal sam na Islandiji Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Aja, tut tale komad od carly je kul, sem bolj močen v poznavanju komadov, kot izvajalcev , sploh nisem vedel za kaj se gre, dokler nisem kliknil , pa nisi edina, ki nisi nora na Jaggerja , no jst itak bolj na pevke padam Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Hvala Tinka.....evo vračam neki za tebe v svojem stilu...Bjork lahko samo obožuješ ali pa sovražiš....tisti, ki jo sovražijo nimajo pojma....Unravel just 4 u Björk - Unravel lepa je... Janif...ne mi rect, da imas rajsi pevke....? Si ne bi nikoli mislila.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Janif...ne mi rect, da imas rajsi pevke....? Si ne bi nikoli mislila.... Sej sem se hecal , ne Justin Timberlake je najboljši Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 Five miles out~Mike Oldfield Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 Ostao sam sasvim sam da ležim na suncuJa zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuJa molio sam da se napune moja mora i rijekeU njima još jednom da osjetim novu ljubav da teče I pjevamBudi moja voda ja sam sada vatraIzgorjet ćuProlij se po meni budi sve što želimJa živjet ću Ostao sam sasvim sam da ležim na suncuJa zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuJa znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišuJa čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 Terence trent d'arby-Sign your name Ta komad me pomirja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 hudo, vila! lepa verzija. got my liver, blood...to je ze malo kot edgejeva vranica zgoraj nina je itak top...to so originalne girl-power zenske, ne pa razne spice girls ok, mir, same asociacije mene še zmer drži od včeraj, seveda s pomočjo tudi vseh drugih pozneje nalimanih komadov, ki sem jih prejle preposlušala.maybe why didn't you call me wuthering height pa še zelo mojabjork, joga asociacije gor al dol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 LAUFER - hej tata Legende iz Rijeke...na repeat že cel dan !!! hey tata oprosti mi što izgledam kao pas, hey tata želiš li da sjednem na tvoj znak.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 Uf... večer se bliža... ...počasi se je treba pripravit za ŽUR... Skid Row - Youth Gone Wild AC/DC - You Shook Me All Night Long AC/DC - Thunderstruck Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 _xavier_naidoo_-_abschied_nehmen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 Scorpions- Send me an angel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 REM: Mad world http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 Reamon: Strong Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 ColdPlay- The Scientist http://www.youtube.com/watch?v=V3Kd7IGPyeg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 macy gray the cardigans za lahkonočje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 The Beatles - I Am The Walrus ....večna klasika Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 http://www.youtube.com/watch?v=me8aQA0VlI8 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Okej baba, zdej je pa dost! Sicer ni tvoj stil glasbe, ampak kaj če bi poslušala kaj takega:It's my lifeNaj ti da mal pozitive! Pa drugačne perspektive... Open Road"life is an open road to me" in TALE:I will love again Irreplaceable"So don't you ever for a second get to thinking you're irreplaceable" Daj baba, nič depresivnih pesmi več! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 16. december 2007 Prijavi Deli 16. december 2007 Jamelia- Thank you Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.