Michelle 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Vanessa Paradis - Be my baby Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Napaka ...voda Jutro... Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You je*eš christmas guspa natakarcakugaaaveste kwadete raj pira dva, pira dva, pira dva Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Ne pa ni Tale je pa zate .....pa potem, če praznuješ al pa ne ...lepa želja naj bo La, la , la la,.....pa fajn bodi So this is Christmas.... Ja pa je. Ta od Lenonna je boljša. Hvala. Še ena zate...Pa ne bit jezna..ker ni božična.. Dobra vila Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 To je ljubezenska pesem.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 ROOOOAAAAR 2X kris ajzaka v žilo pa sem sposoben po vod hodit majke mi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Scorpions - Holidayklik Let me take you far awayYou’d like a holidayLet me take you far awayYou’d like a holiday Exchange the cold days for the sunA good time and funLet me take you far awayYou’d like a holiday Let me take you far awayYou’d like a holidayLet me take you far awayYou’d like a holiday Exchange your troubles for some loveWherever you areLet me take you far awayYou’d like a holiday Longing for the sun you will comeTo the island without nameLonging for the sun be welcomeOn the island many miles away from homeBe welcome on the island without nameLonging for the sun you will comeTo the island many miles away from home Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Lithium by EvanescenceFree Hugs by JuaneGirls Aloud Christmas singing Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 23. december 2007 Prijavi Deli 23. december 2007 Everlong Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Oda snihu (Oda snegu) spodaj je link do skladbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Tole je za lepo jutro http://www.youtube.com/watch?v=utKx0umuRNo Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Pravljica o... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Mouth & McNeal - Hello A Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Pain - Shut Your Mouth The only thing I ever wanted, the only thing I ever neededis my own way - I gotta have it allI don't want your opinion, I don't need your ideasstay the fuck out of my face, stay away from meI am my god - I do as I pleasejust wipe your own ass and - shut your mouth I had enough and you're going down - shut your mouthwhat comes around you know goes around my mind is playing tricks on meI am not as stable as I used to bepushed and shoved, you know you're going too farI will not break my back for you no more, I am gonna go mywayI am gonna take controltime to wake up and dig myself out of this hell just wipe your own ass and - shut your mouth I had enough and you're going down - shut your mouthwhat comes around you know goes around - shut your mouthyou're getting what your ego deserves - shut your mouthwhat comes around you know goes around - shut your mouth shut your mouth I had enough and you're going down - shut your mouthwhat comes around you know goes around shut your mouthshut your mouthshut your mouth Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Pravljica o... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Sade - The sweetest tabu (Everyday is Christmass and everynight is a New Year's eve...) Vsem želim mega lep večer s sončkom v srčkih!!! Končno je tud mene obiskala sreča v ljubezni. En dan bi, če bi moralo tako biti, bil dovolj.. Dan ljubezni.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Sade - The sweetest tabu (Everyday is Christmass and everynight is a New Year's eve...)Vsem želim mega lep večer s sončkom v srčkih!!! Končno je tud mene obiskala sreča v ljubezni. En dan bi, če bi moralo tako biti, bil dovolj.. Dan ljubezni.. Vso srečo in tudi tebi sonček v srčku! Whitney Houston & Mariah Carey - When You Believe Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 New Order - Blue Monday -------------------- Sting - Englishman in New York Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Ben Harper: She's only happy in the sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Zdajle pa neki domačega nekje nad oblaki Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Foo Fighters -Come Alive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Enrique Iglesias - Rhytm Divine Stara, ampak ok, me mal nostalgija matra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.