mayan 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Pa še sin od Phila (ful sem večkrat iskala tole, čeprav je prej ni bilo na youtube. no, danes pa je; sicer ni videa, ampak . Simon Collins - Pride pride is all we have now when we're left with nothing too strong to break with muscle beyond any pain or suffering a soul's redemption to face the fear of rejectionthe last reserve for being a life without doesn't have any meaning no need to hide and stay protected don't be afraid to show that you have pride forced into the molding just another s.i.n. number afraid to break the iceing around your soul's slumber there's more to life than what I see here don't be afraid to show that you can fly Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Pain - Shut Your Mouth Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Pa še sin od Phila (ful sem večkrat iskala tole, čeprav je prej ni bilo na youtube. no, danes pa je; sicer ni videa, ampak . Simon Collins - Pride Super tole. Sem tudi jst že iskala ta komad. Thanks. Pa tega sem tudi že dolgo iskala: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 DIE WITH YOUR BOOTS ON! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 E-Type - True believer Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Manowar - Silent night MANOWAR - tu lahko poslusate to pesem Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Dosta je bilo tjeskobe i sa deprama borbeDosta je bilo crnjaka no sikiriki maajka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Reamon: Strong Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Aerosmith: I don't wanna miss a thing Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 To je že starejša popevka ...kdo je to pel original...Sedmina mogoče....mi je veliko bolj všeč izvedba Ok to pa je priredba tud dober.... Ljubezen iz šolskih dni.... Prelom so bli, strelka , se pa strinjam glede originala in priredbe No, pa ker smo že v zgodovini, pa še malo bolj , od Otota Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Zablujena Generacija - Apetit za rušenje ona je zveer ki v men prežizdej dela se da mirno spi Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Še ena priredba , ne bom ravno originala, ampak en drug komad od te skupine I believe in miracles Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Za mojega prijatelja The Verve ..... Tale je pa zame Boulevard of broken dreams Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Za mojega prijatelja The Verve ..... Joj, Hvala hvala....tale pa naj bo zate.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Pixies kar milo se mi je storilo. Grem jih mal poslušat Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Mystica zdaj mi je žal da sem šla pogledat v to temo... brb... I'm gonna dance and scream.... x!x Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 http://www.youtube.com/watch?v=XUR4k0LyTdc Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Ricardo Arjona - Quiero Gianluca Grignani - Falco a metà Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inchyka 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 ronan keating- when you say nothing at aLL ... Citiraj neumno je: * sovražiti vse vrtnice, ker te je raniL en trn…* odpovedati se sanjam, ker se ene niso uresničiLe…* prenehati se truditi, ker en trud ni biL popLačan…* prekLeti vse prijateLje, ker te je eden izdaL… * nehati verjeti v Ljubezen, ker je nekdo biL nezvest aLi Ljubezni ni vračaL… * zavreči vse možnosti za srečo, ker ti ni uspeLo v prvem poskusu… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
inchyka 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 heartland- I loved her first Citiraj neumno je: * sovražiti vse vrtnice, ker te je raniL en trn…* odpovedati se sanjam, ker se ene niso uresničiLe…* prenehati se truditi, ker en trud ni biL popLačan…* prekLeti vse prijateLje, ker te je eden izdaL… * nehati verjeti v Ljubezen, ker je nekdo biL nezvest aLi Ljubezni ni vračaL… * zavreči vse možnosti za srečo, ker ti ni uspeLo v prvem poskusu… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pingrid 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 lepo je če nekaj verjameš.vsem priporočam molitev z uresničitev želja.hvala tudi vsem ,ki ki ste jo posredovali... MOLITEV S PROŠNJOI SVETEMU DUHUSVETI DUH ,KI REŠIŠ VSE TEŽAVE IN OSVETLJUJEŠ VSE POTI,TAKO ,DA LAHKO DOSEŽEM CILJ.TI ,KI MI DAJEŠ BOŽJI DAR ODPUŠČANJAIN POZABE VSEGA ZLA ,KI MI JE BILO STOTEJENO IN SI Z MANO V VSEH ŽEIVLJENSKIH TRENUTKIH.V TEJ KRATKI MOLITVI SE TI ZAHVA ZA VSE IN POTRJUJRM,DA TUDI V PRIVIDU SNOVNEGA SVETA NOČEM BITI NIKOLI LOČENA OD TEBE.ŽELIM BITI S TEBOJ V VEČNI SLAVI HVALA ZA MILOST ,KI JO IZLAZJUEŠ MENI IN MOJIM .PA VELIKO SREČE ,P.B.LJUJEJM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 A Prelom...ma ja to sem fuul včasih pela... hvala lepa...janif Pa sej še nismo tolk stari.... Počutje moje zdele...kva pa vem ...kar neki iz mojega jedilnega lista sama pesnim...BLEFER zraven tud repam malenkost , saj tut jst ne bi vedel, če ne bi letos slišal na radiu , pa sem si prav zapisal, da ne pozabim Bi blo pa lepo tut tvojo verzijo slišat Drugače smo pa v najboljših letih, strelka, najboljših , drugače pa še eno za ta čas, mal mlajšo New years day Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Metallica - Die, Die My Darling nemorem si tega komada izbit iz glave.. ne gre...http://www.msnicon.com/msnupload/msnpics/drummerbeatz34607.gif http://smeski.com/razni/glasba/7894.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 a-ha - take on me Talk - Coldplay Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.