klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ma veš kaki frajerji so bli skor vsi tipi dolgi lasi..če pa so mel ravne, je bla pa tu še trajna sam danes http://www.youtube.com/watch?v=LsrnXfpYxgo še en dokaz, da delajo rokerji najboljše balade http://www.youtube.com/watch?v=KRdXG-B-7Vw...feature=related Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 http://www.youtube.com/watch?v=te1iSbyaR9I tale komad je bil hit daljnega leta 1990 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 http://www.youtube.com/watch?v=hoibfSWyNMc mislm, da sem se preselila ene 17 let nazaj http://www.youtube.com/watch?v=9dnIlky9DQ8 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Klarus, samo uživej Pain - Supersonic Bitch Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 what is fidelity? sam mi res paše zdele Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Metal Slovenija- Heavy Metal is Our Religion Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Uuu, Klarus , se splača mal klikat , fajn tale pevka Simone , bo treba mal prečekerit tele Nizozemce Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Kaj je Strelka , mava mal SOS ali v soboto obujamo spomine Se strinjam glede Lemmyja, no še vedno je živ , pa fajn komad si izbrala, ker nisem ravno kakšen fan. No, jst ostajam pri bejbah, ta sicer ni lušna, ampak sekal so pa dobro Hole Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 ja, lahko bi imel malo širši izbor, bi rekel , no ker smo glih pri žaganju, še nekaj meni najljubših metalskih komadov , niso glih za spočit ušesa Pol pa tele Kreatorji Tale od Sepulture pa paše bolj potiho Arise Res pa je, da ne verjamem, da sem to že kdaj poslušal skupaj v enem dnevu , tko da sem že mal overdose Dragan pa v jok , a to so se naučili od nas ta starih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Jp ...sam Dragan Bulič manjka , da pove kritko.... Potem pa judast priest...to pa bolj hard rock...bolj mehki .... http://www.youtube.com/watch?v=YeqsR314erg Judas priest...Metal gods Eto pa še tale ...potem si pa odpočijte ušesa Sinner ..Judas priest Sarcasm - Mutant Hamsters Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Zdej se je blo pa treba mal spustit Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 AC/DC - Sin City Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Ma kaki ....on bi bil čist navdušen no za vsak slučaj.... mu nAj bo tole: Uuuu, Strelka , lepo skrbiš za njega, tko da enga v njegovem imenu, bi sizaslužila, da opremiš kakšen ŠTOS namesto njega No, jst mu pa privoščim enga belega zajčka Jefferson Airplane Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 bi bil, strelka zdejle pa mal bolj na izi, si me spomnila na ne vem kako bi že poimenoval ta leta Kim Wilde, kar dvakrat Cambodia Kids in America Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Shirley Bassey - LOVE STORY http://www.youtube.com/watch?v=S200yY07M3Q...feature=related Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Apocaliptyca - tut tisti k ne marate metala kej prevec...vm bo tole zih ušeč :2src: :2src: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Not Too Late Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Apocaliptyca - tut tisti k ne marate metala kej prevec...vm bo tole zih ušeč :2src: :2src: fajn izbira, ni kej reči , zelo obrajtam godala , čeprav sem jih zamudil v Ljubljani pa še moj najljubši metalski komad v njihovi izvedbi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 By my side in Save room Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Meni je pa tale všečSaša Lendero-Ne grem na kolena Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Children of Bodom - Lil Bloodred Ridin Hood klik Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Moje Ime - Regina Glas gora....Regina GLAS GORA....mmmmmmmmmmmmmmm Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.