druidka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 gabrielle: out of reach Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7gqM_dCwB6c Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xLeb53VqLEk Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 James Blunt - Shine on ------------ Gigi D' Agostino - I'll Fly with You Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 nouvelle vague Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 BT - -- Flaming June Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 venus as a boy, bjork i miss you, takisto bjork (meni je ona tako seksi, ko zahripa oz. se malo zadere) pa še malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 venus as a boy, bjork i miss you, takisto bjork (meni je ona tako seksi, ko zahripa oz. se malo zadere) pa še malo meni žal ni sexi, je pa interesting in odštekana, sam tega se naveličaš.. skoz ji nekaj po glavi hodi in mora interpretirat Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 meni žal ni sexi, je pa interesting in odštekana, sam tega se naveličaš.. skoz ji nekaj po glavi hodi in mora interpretirat po mojem je vsak, ki se rodi in živi na islandiji odštekan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 po mojem je vsak, ki se rodi in živi na islandiji odštekan kaj pa vem. men smo vsi. včasih vidim tolk lepote v tukaj in zdaj, al pa kje, da me kr boli.. mah Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Afrocelts - The Other Side Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 kaj pa vem. men smo vsi. včasih vidim tolk lepote v tukaj in zdaj, pa smo f nekem maribori, al pa kje, da me kr boli.. mah sem mislila samo povedat, da je njihova odštekanost malo drugačna, morda eksotična. tukaj je še en primerek silvia night, pa še nekaj sem nekoč poznala isladskega, samo zdaj več pojma nimam kaj.in se strinjam, da je v vseh kaj odpičenega, samo pri nekaterih je treba dolgo iskat lepega z odštekanim pa tak ne gre enačit.maya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 sem mislila samo povedat, da je njihova odštekanost malo drugačna, morda eksotična. tukaj je še en primerek silvia night, pa še nekaj sem nekoč poznala isladskega, samo zdaj več pojma nimam kaj.in se strinjam, da je v vseh kaj odpičenega, samo pri nekaterih je treba dolgo iskat lepega z odštekanim pa tak ne gre enačit.maya ja, razumem. no, men pa se zdi da mam skupnega s kelti, irskega or whatever. čeprav nimam peg in oranžnih las in nisem anemična. kva čem. če ko čisti cigan zgledam.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 kva čem. če ko čisti cigan zgledam..uuu, to zna bit tud seksi jewish + gipsy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 lepo (od kod jih jemlješ?), but not sexy Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 lepo (od kod jih jemlješ?), but not sexy postajam guglmajstrčaki, te bom že razkrinkala nekega lepega dne, v temi kaj ti je seksi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 http://www.youtube.com/watch?v=wghFsc1cWyc Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Bonnie & Clyde Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 Vlado Kreslin - Dekle moje Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 well... I'm just a modern man film je še boljš Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 The Beatles - Lucy in the Sky With Diamonds Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 The Beatles - Lucy in the Sky With Diamonds se ti je poslabšalo, alan_new? Helter Skelter Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. januar 2008 Prijavi Deli 9. januar 2008 se ti je poslabšalo, alan_new? Helter Skelter :OO!: z beatlesi se lahko cloveku samo poboljsa.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 kir star komad enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. januar 2008 Prijavi Deli 10. januar 2008 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.