Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 NO~SHAKIRA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 BEATSTEAKS HAND IN HAND Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Natasha Bedingfield >> Unwritten Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 LAMBADA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Mariah Carey & Boyz II Men >> One sweet day heh, romantika Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Again-Lenny Krawitz (spomini izpred petih let ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Joan Osborne >> One Of Us What if God was one of us? Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Tryin' to make his way home? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 "La Tortura"(feat. Alejandro Sanz) [sanz:]Ay payita mia, guardate la poesiaGuardate la alegria pa'ti [shakira:]No pido que todos los días sean de solNo pido que todos los viernes sean de fiestaTampoco te pido que vuelvas rogando perdónSi lloras con los ojos secosY hablando de ella Ay amor me duele tanto [sanz:]Me duele tanto [shakira:]Que te fueras sin decir a dóndeAy amor fue una tortura...Perderte [sanz:]Yo sé que no he sido un santoPero lo puedo arreglar, amor [shakira:]No sólo de pan vive el hombreY no de excusas vivo yo [sanz:]Sólo de errores se aprendeY hoy sé que es tuyo mi corazón [shakira:]Mejor te guardas todo esoA otro perro con ese huesoY nos decimos adios No puedo pedir que el invierno perdone a un rosalNo puedo pedir a los olmos que entreguen perasNo puedo pedirle lo eterno a un simple mortalY andar arrojando a los cerdos miles de perlas [sanz:]Ay amor me duele tanto, me duele tantoQue no creas más en mis promesas [shakira:]Ay amor [sanz:]Es una tortura [shakira:]Perderte [sanz:]Yo sé que no he sido un santoPero lo puedo arreglar, amor [shakira:]No sólo de pan vive el hombreY no de excusas vivo yo [sanz:]Sólo de errores se aprendeY hoy sé que es tuyo mi corazón [shakira:]Mejor te guardas todo esoA otro perro con ese huesoY nos decimos adios [sanz:]No te bajes, no te bajesOye negrita mira, no te rajesDe lunes a viernes tienes mi amorDéjame el sábado a mi que es mejorOye mi negra no me castigues másPorque allá afuera sin ti no tengo pazYo solo soy un hombre muy arrepentidoSoy como el ave que vuelve a su nido Yo se que no he sido un santoEs que no estoy echo de carton [shakira:]No solo de pan vive el hombreY no de excusas vivo yo. [sanz:]Solo de errores se aprendeY hoy se que es tuyo mi corazón [shakira:]AAaaay... AAaaay... AAaaay... Ay AyAy todo lo que he hecho por tíFue una tortura perderteMe duele tanto que sea así Sigue llorando perdónYo ya no voy a llorar... por tí Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Mačona, dej bod faca, pa še preved Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 THE ROLLING STONES - Dead flowers KRATKO + JEDRNATO!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 haha, glavno da gre v uho in da te požene plesat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 haha, glavno da gre v uho in da te požene plesat! to pa itak! Gadjo >> so many times Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ima: Aum Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Same romantične poslušam...za dušo mal. N'Sync - GoneBoys II Men - End of the road Sarah McLahlan - Angel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Bjelo Dugme:Lipe cvatuPadaju zvjezde Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Bjelo Dugme:Lipe cvatuPadaju zvjezde PREKRASNA!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Vlado Kalember: Milena generacijo moja Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Gareth Gates >> Sunshine (club mix) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Ima: Aum Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Celine Dion-you and I Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Depeche Mode - kr cel album Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Limp Bizkit - Rollin' rollin' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Sting & the Police >> every breath you take Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Laura Pausini >> E ritorno Da Te Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Laura Pausini >> E ritorno Da Te DOBR OKUS MAŠ... men je tut všeč.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.