Alan_New 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Jani Kovačič - Delam Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Jani Kovačič - Delam Radar Love - Golden Earring Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Pa še kar ga poslušam danes: Jani Kovačič - Štorija o F. in še... Jani Kovačič - Črna muca Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Pa še kar ga poslušam danes: Jani Kovačič - Štorija o F. in še... Jani Kovačič - Črna mucaprve ne poznam...muca je pa zakon! in še...Au Revoir Simone-A Violent Yet Flammable World Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Elton John: You gotta love someone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 Elton John: You gotta love someone Elton John-I want lovee Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xr7lsfJ8ctk Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. januar 2008 Prijavi Deli 20. januar 2008 FRONT 242 zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Chris Rea-Sweet summer day (to go or not to go? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Melanie C - The Moment You Believe Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Melanie C - Here It Comes Again Melanie C - Forever Again ----------- Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 Ena slovenska Neverjetno, kako bolj z veseljem se poslusa slovensko glasbo tule . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. januar 2008 Prijavi Deli 21. januar 2008 to je pa zelo popularen naslov, zdaj ga poznam že v teh variantah, tale je pa priredba ene od teh Uff, kaj sem zdej našel, ko sem iskal ta komad , sem že čist pozabil na to, še zmer se kr dobr sliši , jst pa že razmišljal, kaj je to zdej ena Severina nasla ta komad po XY letih....se je pravica na tem svetu! Ufff, še tko mlada Siouxie Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Uff, kaj sem zdej našel, ko sem iskal ta komad... Ja in jst sm našla tega - s tvojo pomočjo - ko nisem vedela kdo je izvajalec The Mission UK - Butterfly on a wheel :2src: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Sometimes - Erasure top bend AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sometimesssssss............. Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Ja in jst sm našla tega - s tvojo pomočjo - ko nisem vedela kdo je izvajalec The Mission UK - Butterfly on a wheel :2src: dbest , sem že večkrat ugotavljal, da se splača tuki mal klikat, če ne drugač dobiš vsaj kakšno idejo, ali se na kaj že mal pozabljenega spomneš No, over the hills ... v njihovi izvedbi nisem našel na Netu, sam tole top bend AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa...uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sometimesssssss............. dobr ti gre tole , pa še enga iz tistih cajtov Oh L'amour,ufff kakšni muloti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Hehe, Butterfly on the wheel The Mission (lep), tale komad smo znale vse na pamet in zelo smo si mislile, da smo darkerce Pol pa je dal dj recimo gor House of love - Shine on, pa smo bile malo manj.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 dbest , sem že večkrat ugotavljal, da se splača tuki mal klikat, če ne drugač dobiš vsaj kakšno idejo, ali se na kaj že mal pozabljenega spomneš No, over the hills ... v njihovi izvedbi nisem našel na Netu, sam tole Ja... samo od Nightwish mi je boljši Če ne je pa še od Zeppelinov isti naslov, samo čisto drugi komad - in mi ni všeč Hehe, Butterfly on the wheel The Mission (lep), tale komad smo znale vse na pamet in zelo smo si mislile, da smo darkerce Pol pa je dal dj recimo gor House of love - Shine on, pa smo bile malo manj.. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Hehe, Butterfly on the wheel The Mission (lep), tale komad smo znale vse na pamet in zelo smo si mislile, da smo darkerce Pol pa je dal dj recimo gor House of love - Shine on, pa smo bile malo manj.. pa sej je tut ta komad čist fajn, sicer sem zadnja leta bolj mal v darkerskih vodah, ampak ta ma tak lep naslov Garden of delight Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Meni je bil ta koncert fuuul hud pred leti, ko so bili pri nas v Novi Gorici... pa je rdeča barva (seveda je šla dol z vodo) špricala po celi dvorani in za vsak komad so imeli druge kostume... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Ja... samo od Nightwish mi je boljši :2src: Če ne je pa še od Zeppelinov isti naslov, samo čisto drugi komad - in mi ni všeč Se strinjam, pevke so itak men bolj pri srcu Glede Zepellinov se strinjam s tabo, kako sva si različna Še ena priredba obstaja od Gary Moore variante , ne me vprašat, kaj so to za eni Bi pa dal raje tistega, ki je bil men zelo pri srcu, od Mission, sam ga nisem našel na netu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Se strinjam, pevke so itak men bolj pri srcu Glede Zepellinov se strinjam s tabo, kako sva si različna Še ena priredba obstaja od Gary Moore variante , ne me vprašat, kaj so to za eni Bi pa dal raje tistega, ki je bil men zelo pri srcu, od Mission, sam ga nisem našel na netu Sm vidla... ne poznam Kateri pa? Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Sm vidla... ne poznam Kateri pa? Over the hills and far away , men eden od najboljših njihovih komadov, samo so ga izdali samo v začetni fazi in potem nič več Tkole lohkpa dam samo original komada, ki so ga Mission priredili in bi ga dal pri njihnekje na vrh Neil Young - Like a hurricane Tut ta posnetek ni s plošče Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Evo Janif... samo zate Like a Hurricane - The Mission unega pa ne najdem Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Ooo, hvala Za unga se ni treba matrat, mam jst to na kaseti Nč muzke, šibam na sonček, pol pa laufat ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.