Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Joksimovič - Dukati ...pogledaj, pre nego odem, bar me pogledaj, pa okreni leđa, ne zna laž da vređa, ko istina.A kada umrem ti me ne gledaj, svi drugi plakat če, ti zapevaj, uzmi buket cveća, dukate sa veđa, pa drugoJ daj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Faith no more - She Loves Me Not Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Magnifico&turbolenza give mi mani frulica na konc seka...po tem ritmu jaz okol nori Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Lil'love >> little love Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 mario - never really was Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Ne znam šta misli devojka ta, kako je mogla biti tako zla....Drugarice, lažljivice, kako si mogla, da budeš s njim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Tell me it's real, Kc & Jo Jo Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Bryan Adams >> I'm ready Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Kenny Loggins >> highway to the danger zoneBerlin >> take my breath away ..muska s TOP GUN filma..men en boljših filmov.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Teodulia - Tri devojke zbor zborile Teodulia - Duni mi duni ladjane- trad. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pass the flame - Trevor Horn Billy Idol: Eyes without a face - vedno zlo lepo pade v uho... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 [i]Črna levinja Zoran Predin ...noče plesanja do zorez vrtnico v zobeh..svoje najbolj skrite čaresem ponujal ji zamanskuhal bi ji vampepolakiral ves parket.... meeentol bonbon [/i] Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 GUNS N' ROSES - Welcome To The Jungle Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 obsession - ne poznam izvajalca, pesem je stara ene 3 leta, pojeta m in ž v španščini.tako se pa počutim: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 obsession - ne poznam izvajalca, pesem je stara ene 3 leta, pojeta m in ž v španščini.tako se pa počutim: Avenutra - Obsession; iz Dominikanske Republike Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 tenkju, Santos, kar zaplesala bi, pesem mi hodi po glavi, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Falus de tejo Madredeus (in Teresin glas) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 guano apes: dodel up Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ville Valo je pa res fajn Drugač se mi pa zdej po glav rolajo Potapuhi: Bicikl Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 D.J. Bobo......Colours of life Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Sugar Ray >> someday Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 crying in the rain a-ha Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 mario - let me love you baby youre a star... lalalalalalaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Modern Talking..... Don't Let Me Go Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 britney spears - breathe on me Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.