borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Madonna........The Power Of Good Bye Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 še ena od britni - boys no pa nočko hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Abba......... Angeleyes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 I WANNA ROCK OD TWISTED SISTER Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mišika 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Lonely Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 We be burnin´~Sean Paul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Marbles Halls Enya Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Danilo Kocjančič -Tina Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Celine Dion.........Its all coming back to me now Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Beautiful day! U2 Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Zero Assoluto - Semplicemente Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Se pod vplivom hormonov in cetrtka.... Phil Collins - Can't stop loving you......... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Lane moje......Željko Joksimović Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Omara Portuondo : Tabu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Westlife : Mandy Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Toše Proeski - Čija si? Još su ti usne umorne i sve što kažeš, znam, da ti nije,još su ti suve cipele, na polju znam, da kiša lije.......još ti na licu piše ČIJA SI....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Joksimovič - Varnice...kok sekaaaaaaaaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Ruski Voz BAJAGA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Toni Cetinski >> "Reka ljubavi" Puno toga želijo bi tebi rečiAli riječi san u grlu ostale suTi me topiš kao ledMožeš imat cijeli svijet u trenu. Pogledom kao da mi želiš rečiDa razumiješ što osječam ja sanI da znaš da ljubav ženUvijek stanovati tuDal sve što kažeš je... Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Rijeka ljubavi u našim mislimaKupamo se vodom siječanjaOvim okam olimaZaljubljeni ti i jaAl sve što kažeš je… Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Toni Cetinski >> "Reka ljubavi"Puno toga želijo bi tebi rečiAli riječi san u grlu ostale suTi me topiš kao ledMožeš imat cijeli svijet u trenu. Pogledom kao da mi želiš rečiDa razumiješ što osječam ja sanI da znaš da ljubav ženUvijek stanovati tuDal sve što kažeš je... Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Rijeka ljubavi u našim mislimaKupamo se vodom siječanjaOvim okam olimaZaljubljeni ti i jaAl sve što kažeš je… Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me!Uprost, n vidm citat!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Toni Cetinski >> kad bi dao bog Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 rihanna : pon de replay..... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 leloojamais - ljubavi Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Anggun - SAVIOUR Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 CELINE DION-I AM ALIVE Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.