tanaja* 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Dan D- Čas Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Bryan Adams >> "open road" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 toše - jedinaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Abba..... Angeleyes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Goran Karan....Ostani Poljubi meI budi tuDa sklopim ociNa tvom toplom ramenuPoljubi meI budi tuNek srce lupa kao da jePrvi putPoljubi mePomoli seSve svijece svijetaNek se za nasUpale OstaniOvu noc kad svi mi prijeteOstaniZagrli me kao dijeteOstaniKad sva si ljubav mojaSamo tiOstaniDa me cuvasKada zaspu andjeli Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Bob Marley - Don't worry, Be Happy Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Goran Karan....Ostani Poljubi meI budi tuDa sklopim ociNa tvom toplom ramenuPoljubi meI budi tuNek srce lupa kao da jePrvi putPoljubi mePomoli seSve svijece svijetaNek se za nasUpale OstaniOvu noc kad svi mi prijeteOstaniZagrli me kao dijeteOstaniKad sva si ljubav mojaSamo tiOstaniDa me cuvasKada zaspu andjeli Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Tinkara Kovac: Spezzacuori Vse besede so končane,vse zaceljene so rane,vidim te, si že na tleh. Od pogleda do črninev teh solzah dež ne mine,vidim te, si že na tleh.Noč raztrga bela krila,vse kozarce je razbila,v njej nešteto je prevar.In le nežnost me pomirja,nežnost, ki poljube obljubljamed rešetkami besed. Spezzacuori zdaj zahtevašin nasmeha več ne skrivaš,rad bi videl me na tleh.Spezzacuori ritem zvija,ta svoj nori stroj navijain počasi bom na tleh. Mrzla je kinodvorana,„ta predstava je končana!“pravi igralka in je pri tleh.V sencah vidi roke in glavo,ki poznajo nje dišavo,in si padeta v objem.Tam pri šanku na kolenihlena sled poljubov njenih,on počasi bo na tleh.Bela dama – zate žrtve,bela dama – oči zaprte,mene hočeš zdaj na tleh. Spezzacuori zdaj zahtevašin nasmeha več ne skrivaš,rad bi videl me na tleh.Spezzacuori ritem zvija,ta svoj nori stroj navijain počasi bom na tleh. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Helena Paparizou : My number one Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Abba.....Chiquitita Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Queeni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Toni Cetinski >> "Kad bi dao Bog" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ashlee Simpson : Lala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Chicane feat. Bryan Adams >> Don't give up Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Leann Rimes : Can`t fight the moonlight Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Snoop Doggy Dogg >> Gin & Juice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Resource : I just died in your arms Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Nina Badrič - Takvi kao ti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Nina Badrič - Takvi kao ti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Chemical Brothers >> Hey Boy Hey Girl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Draga naša Lidija.... Lačni Franz Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 caterva zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ZdraVKO ČOLIČ- ti si mi u krvi... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Super pesem, imaš dober okus Principesa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ZdraVKO ČOLIČ- ti si mi u krvi... Super pesem, imaš dober okus Principesa no...che temu rechesh "dober okus" bi se jst zamislu nad tvojim... :xx!: zlomk...chefurji rauss Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.