Ale' 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Freedom - Wham Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Zaljubljena sem v ta komad x!x Mama said be coolMama said she'll take you for a foolShe'll take you, and break youBa ba ba ba bap bap ba baahLa la la la la lahYou don't fool me Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 fugazi-WAITING ROOM sO DEEP IN fugazi TODAY Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 fugazi-WAITING ROOMsO DEEP IN fugazi TODAY strelka, tale komad sem poslušala...in tisti tvoji pingvini plešejo čisto v ritmu tega komada...polulala sem se skor zdaj x:Dx Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 http://www.youtube.com/watch?v=iLi0yBmPe0k Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 cool! Tole pa za osebico ajd v mislih , ki mi je prva v osnovni šoli vpeljala v glasbo whitesnakov......cool ej frenda še vedno so dobri. sva pa zrasle pa obrale vsaka svojo pot ....... http://www.youtube.com/watch?v=-KgObbc5t_Y Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Ne nasilju Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Gušti in Polona: Makova polja http://www.youtube.com/watch?v=DGCknpt8FZs Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 u, pa res, enigma sem jo zdle cel teden poslušala, ko se savnala zdle pa poslušam cher: save up all your tears Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Bathory - One road To Asa Bay Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Vedno bolj sem navdušena nad Evo Cassidy (žal že pokojno, umrla je pri 33ih se mi zdi). Albumi so izšli po njeni smrti, ampak so pa :palec: Posmrtna slava. Eva Cassidy - Fields of Gold Eva Cassidy - Over the RainbowEva Cassidy - Time after time Kapo dol! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Chuck Prophet - No other love Danes sem v nekem čudnem razpoloženju... Citiraj Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Air Supply - Making Love Out of Nothing At All http://www.youtube.com/watch?v=6lE6Htee0sA Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Urnebesna klasika... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Uvod v aprilski koncert Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 :onfire: Cafe del Mar collection sem našla ... pd 1 - 12. CD-ja ... u yes yes yesambiental remixes ful dobr Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 Don't cry for me Argentina Sinead Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 hehehehe.. Ti si moj sonček..moj zlati sonček..s teboj sem srečen,s teboj sem mlad... Ker komad...full star... Me je na enga tipa spomnil...srednjošolsko ljubezen.. Jz sem pa dans v bolj nežnih ritmih... troy A ni zakon Sinead??Le kaj se zdaj dogaja z njo??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 http://www.youtube.com/watch?v=t5F_ikFX990&NR=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2008 Prijavi Deli 24. marec 2008 clani mojga bivsga benda Sinead O'Connor - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.