principesa 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 akhutek zamisli si sebe nekje v tujini.... bil bi ti srečen s tem nazivom ne bom te komentirala, vsak ima svoj okus in na mojega sem jaz ponosna...tralala (zamisli se nad svojim okusom ,ne nad mojim) borism dobro ti jutro i još ljepši dan.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Oprosti mi Katrin ĐorĐe Balaševič Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 no...che temu rechesh "dober okus" bi se jst zamislu nad tvojim... :xx!: zlomk...chefurji rauss Kritike so le naše ogledalo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kritike so le naše ogledalo xrosex Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 akhutek zamisli si sebe nekje v tujini.... bil bi ti srečen s tem nazivom ni shans deb biu kjerkol chefur....to tko kokr deb hotu zamorc ratat...ne morsh....she konvertirat se ne morsh v chefurja....to si in koncso pa ochitno tut chefuroljubci :xx!: :xx!: :xx!: zlomk....chefurji rauss Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Petar Grašo..... Sad Te Se Samo Rijetko Sjetim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Oliver - Pred tvojim vratimaAkutek, kaj češ, takšna sem in takšno me imaš tud mičkeno ti rad ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 BOHEM : deveti junij Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Colonija....... Sve Oko Mene Je Greh Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 pismo mali, pa sem razmišljala o Bohem pa potem pozabila... nič, ne grem nazajPetar Grašo - Šta ti je svit, ne daju mi s tobom bit, život mogao bi bit lip, a ima dana za umrit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Akutek, kaj češ, takšna sem in takšno me imaš tud mičkeno ti rad ane ti si izjema... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Norah Jones: sunrise Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Karma......Molitva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 trenutno La Moldava - B. Smetana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Söhne Manheims- zurück zu dir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Trn u OkU.......I. Banfić Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Söhne Manheims- und wenn ein lied Celine Dion- my heart will go on Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 twin peaks Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Pantera: Walk Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Kelly Clarkson >> since u been gone (JN Club MIX) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 gwen stefani : cool lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 David Bowie- Seven Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Usher - You make me wanna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Sonata Arctica - STILL LOVING YOU (remake od Scorpionsov) Lepa...od Scorpionsov vsaj...te priredbe ne poznam! Jst pa All Saints - Pure shores Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.