Alan_New 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 SUR - Brez uvoda Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 West End Girls - Pet Shop Boys Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Jimmy Cliff - I can see clearly now Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Jimmy Cliff - We all are one Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Under my thumb ~ stones Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 occhi Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 per fare l'amore~ irene grandi Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Under the bridge Sometimes I feelLike my only friendIs the city I live inThe city of angelLonely as I amTogether we cry I drive on her streetscause shes my companionI walk through her hillscause she knows who I amShe sees my good deedsAnd she kisses me windyI never worryNow that is a lie With the birds I’ll share This lonely view Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Pop design - Ko si na tleh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 child in time Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 run to you ~ bryan addams Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Duran Duran Save a prayer http://www.youtube.com/watch?v=VCD4rtcOgHE Rio Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Biskvitek 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Bullet the blue sky - U2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Binary Finary 1999 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 a se gremo mazit? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Godsmack: Release the demons Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Prem Joshua - Taranga Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 ZERO 7- pageant of bizzare ful lepa pesemca zadnjega albuma "The garden" Sia! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 a se gremo mazit? lepa. ta je še lepšayou've lost that lovin' feelin. moje počutje je pa takšno; Supreemee Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Že par dni se mi tole poje po buči Neil Young - Heart of Gold I want to live,I want to giveI've been a minerFor a heart of gold.It's these expressionsI never giveThat keep me searchingFor a heart of goldAnd I'm getting old.Keeps me searchingFor a heart of goldAnd I'm getting old. I've been to HollywoodI've been to RedwoodI crossed the oceanFor a heart of goldI've been in my mind,It's such a fine lineThat keeps me searchingFor a heart of goldAnd I'm getting old.Keeps me searchingFor a heart of goldAnd I'm getting old. Keep me searchingFor a heart of goldYou keep me searchingFor a heart of goldAnd I'm getting old.I've been a minerFor a heart of gold. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 3 Doors Down: Train God knows how long i'll be goneBut maybe one day a train will bring me home Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 SIA-The girl who lost on cocain... Eden najboljših ženskih vokalistk, samostojni album pevke ZERO 7! noro! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.