zali_ 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Imagine there's no heavenIt's easy if you tryNo hell below usAbove us only skyImagine all the peopleLiving for today... Imagine there's no countriesIt isn't hard to doNothing to kill or die forAnd no religion tooImagine all the peopleLiving life in peace... You may say I'm a dreamerBut I'm not the only oneI hope someday you'll join usAnd the world will be as one Imagine no possessionsI wonder if you canNo need for greed or hungerA brotherhood of manImagine all the peopleSharing all the world... You may say I'm a dreamerBut I'm not the only oneI hope someday you'll join usAnd the world will live as one http://www.youtube.com/watch?v=jEOkxRLzBf0...feature=related Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 It should be illegal to deceive a woman's heart Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 trava torej nelegalizirana praviš Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Stiff Little Fingers - Suspect Device "They take away our freedom in the name of liberty..." Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Novemberski dež na začetku junija... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Novemberski dež na začetku junija... uuuuu, na to pesm sem biu pa nekoč zaljubljen barbi je bla *** buldožer: denarčke štejem in ko zraste luškan kupček,mu dam en srškan lupček...pol pa spat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 uuuuu, na to pesm sem biu pa nekoč zaljubljen barbi je bla nekoč davnoooo..... Ironic.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 nekoč davnoooo..... Ironic.... ojoooj, dooooooolgooo, doooooooooolgooo... so sam še fragmenti ostal. pa ta pesmca *** Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 ojoooj, dooooooolgooo, doooooooooolgooo... so sam še fragmenti ostal. pa ta pesmca *** Kaj je to bilo na koncu 80'tih ali pa na začetku 90'tih?? Tale bi znal biti iz istega obdobja...par let gor ali dol... Se spovneš???Kolk je bil popularen ta komad... Noro. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Kaj je to bilo na koncu 80'tih ali pa na začetku 90'tih?? Tale bi znal biti iz istega obdobja...par let gor ali dol... Se spovneš???Kolk je bil popularen ta komad... Noro. ooooooo šit. no, tej je blo ime pa kristina itak, da se spovnem. valeta. slemerji. ojoj... no, oni "seven seas" je biu par let prej... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 po ne vem kolikem casu spet poslusal radio, pa se mi je to zazrlo v uho: Fragma: Toca's miracle '08 ..i need a miracle... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 ooooooo šit. no, tej je blo ime pa kristina itak, da se spovnem. valeta. slemerji. ojoj... no, oni "seven seas" je biu par let prej... kaj si ti posrečen..... ampak se ti pa je dogajalo takrat ...uff...dogajalo.. Sj meni se je tudi. Prva ljubezen.Pisalo se je leto 1993. Tale komad me na njega spominja; Just another day... in ta The winner takes it all Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 Leona Lewis - Bleeding Love Ojej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 kaj si ti posrečen..... ampak se ti pa je dogajalo takrat ...uff...dogajalo.. Sj meni se je tudi. Prva ljubezen.Pisalo se je leto 1993. Tale komad me na njega spominja; in ta The winner takes it all hmmm... zdej pa mene zanima ker letnik si ti (sej vem, da ne boš povedala ) ker... ker, jst sm se prvič zaljubil petinosemsetga prvi dan šole, prvič stopu v razred in je sedela tam in me čakala. sam ta spomin je grozljiv zastopš... to bi mogl že zdavn zbledet za foro... jo ravno zadnjič srečam v eni bajt, ko ona zdej tam kao dela (baje), jst sem meu pa ene druge opravke, ampak jo nisem opazil, ko gremo po štengih (sem neki enmu razlagu), pa čutim en pogled naliman na hrbet, se obrnem in se ujameva. se sam zareživa. mislem... se sliš limonadast, ampak tko je blo... kaj čem zdej, lagat evribadi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavzju hir Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoOoG 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 No, malo prej sem poslušal po dolgem času spet Johna Lenona- Imagine in mi je zakon pesem. Drugače pa mi je trenutno tale najbolj... Katie Melua- Prerfect circle http://www.youtube.com/watch?v=7aandDdy-9E Citiraj Chigumy L.P. soul.sternad@hotmail.com - feel free to add Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Melanie C-Yeh, yeh, yeh Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 hmmm... zdej pa mene zanima ker letnik si ti (sej vem, da ne boš povedala ) ker... ker, jst sm se prvič zaljubil petinosemsetga prvi dan šole, prvič stopu v razred in je sedela tam in me čakala. sam ta spomin je grozljiv zastopš... to bi mogl že zdavn zbledet za foro... jo ravno zadnjič srečam v eni bajt, ko ona zdej tam kao dela (baje), jst sem meu pa ene druge opravke, ampak jo nisem opazil, ko gremo po štengih (sem neki enmu razlagu), pa čutim en pogled naliman na hrbet, se obrnem in se ujameva. se sam zareživa. mislem... se sliš limonadast, ampak tko je blo... kaj čem zdej, lagat Ti si bil pa hiter. Čeprav je bila to najbrž samo simpatija ...ali pa neke vrste platonska ljubezen...A sta se za rokce držala in si nagajala.......... No .. pred to prvo ljubeznijo,ki se je zgodila leta 1993 sem imela še eno simpatijo.Takrat se je pa pisalo leto 1991.Obiskovala sem 6.razred… Bil je lep kot slika,športnik in še ministrant povrhu. Pri verouku sva se srečevala..in pri maši(šmarnice sem takrat dobesedno oboževala)…Ampak potem me je pa enkrat njegov prijatelj vprašal:"A bi ti hodila s Petrom …"in to še v pričo župnika…pa sem rekla…"kake pa imaš"…in zafarbala do konca…Ampak se mi je pa faaaaaaaajnnn zdelo... Nekak se nisem mogla predstavljati,da se držim z njim za roko in ,da greva skupaj kolesariti ali kaj podobnega...Mi je bilo dovolj,da sva se samo gledala in da me je kdaj pa kdaj potegnil za čop... Platonska ljubezen...Tako zelo značilna za nas ribice.... Sem bila kar precej sramežljivo dekle…po eni strani..po drugi pa sploh ne. Prava divjakinja. Spomini…spomini…. evribadi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavzju hir Waw. Full dober komad.Nisem ga še slišala,ampak ti takoj zleze v uho…Grand Canyon ...Ja…tja bi pa šla za ene 14 dni… ***************** Mercy..... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Ti si bil pa hiter. Čeprav je bila to najbrž samo simpatija ...ali pa neke vrste platonska ljubezen...A sta se za rokce držala in si nagajala.......... No .. pred to prvo ljubeznijo,ki se je zgodila leta 1993 sem imela še eno simpatijo.Takrat se je pa pisalo leto 1991.Obiskovala sem 6.razred… Bil je lep kot slika,športnik in še ministrant povrhu. Pri verouku sva se srečavala..in pri maši(šmarnice sem takrat dobesedno oboževala)…Ampak potem me je pa enkrat njegov prijatelj vprašal:"A bi ti hodila s Petrom …"in to še v pričo župnika…pa sem rekla…"kake pa imaš"…in zafarbala do konca…Ampak se mi je pa faaaaaaaajnnn zdelo... Nekak se nisem mogla predstavljati,da se držim z njim za roko in ,da greva skupaj kolesariti ali kaj podobnega...Mi je bilo dovolj,da sva se samo gledala in da me je kdaj pa kdaj potegnil za čop... Platonska ljubezen...Tako zelo značilna za nas ribice.... Sem bila kar precej sramežljivo dekle…po eni strani..po drugi pa sploh ne. Prava divjakinja. Spomini…spomini…. crkavam na tole... ministrant pol si ti celo starej od mene, bemoboga ja, platonska, platonska. pa sej ravno v tem je keč. to premika skale in gorovja. ne pa seks. je mat mogla klicat u šolo zakaj tolk pozn domov hodm, ker sem najprej njej nesu torbo domov. čeprou čist, čist, čist taprvič je blo v vrtcu. je pa tko, a ne, če imaš svobodnega in odprtega duha, se hitro zaljubiš (pa ne zatreskaš), ker ljubezen je domena duha. če si pa anksiozen, tesnoben, zaskrbljen pa pač ne. in otroci so odprti ko najširnejša livada in velikokrat tudi najboljši sogovorniki. pol k smo pa stari, smo pa enostavno dolgočasni. lite felge, položnice, pisarne... končno mal sonček posjau... materstumater... grem izkoristit tole. lords of bikes Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 crkavam na tole... ministrant pol si ti celo starej od mene, bemoboga ja, platonska, platonska. pa sej ravno v tem je keč. to premika skale in gorovja. ne pa seks. je mat mogla klicat u šolo zakaj tolk pozn domov hodm, ker sem najprej njej nesu torbo domov. čeprou čist, čist, čist taprvič je blo v vrtcu. je pa tko, a ne, če imaš svobodnega in odprtega duha, se hitro zaljubiš (pa ne zatreskaš), ker ljubezen je domena duha. če si pa anksiozen, tesnoben, zaskrbljen pa pač ne. in otroci so odprti ko najširnejša livada in velikokrat tudi najboljši sogovorniki. pol k smo pa stari, smo pa enostavno dolgočasni. lite felge, položnice, pisarne... končno mal sonček posjau... materstumater... grem izkoristit tole. lords of bikes Ma ja.Itak je največji feeling,ko hrepeniš,sanjaš in pričakuješ..(čeprav ne veš vedno...kaj??). Tudi zdaj je to najboljši del zaljubljenosti...in vedno bo... Včasih je lepše,če peče dvom...če ne veš na čem si...če samo uživaš v tistem trenutku....ko ga vidiš,ko z njim spregovoriš in podobno... Sončk. Jz sem že bila v gozdu...Eno -urna rekreacija...Zdj pa kuhat... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Sugababes >> denial Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Ma ja.Itak je največji feeling,ko hrepeniš,sanjaš in pričakuješ..(čeprav ne veš vedno...kaj??). Tudi zdaj je to najboljši del zaljubljenosti...in vedno bo... Včasih je lepše,če peče dvom...če ne veš na čem si...če samo uživaš v tistem trenutku....ko ga vidiš,ko z njim spregovoriš in podobno... Sončk. Jz sem že bila v gozdu...Eno -urna rekreacija...Zdj pa kuhat... mater, je kr prdišal js pa pašto u lonc pa do zdele spau ja, ko ga/jo vidiš pa slišiš. pa se mal za roke držiš pa objemaš. sončk tut teb when a man loves a woman Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 No, jst pa še zmer v zgodovini, predvsem evrovizijski, retro merkur al kako Pupetka Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 mater, je kr prdišal js pa pašto u lonc pa do zdele spau ja, ko ga/jo vidiš pa slišiš. pa se mal za roke držiš pa objemaš. sončk tut teb when a man loves a woman Ok. Dejstvo je,da ne moremo samo od platonske ljubezni živeti(lahko bi-ampak nočemo). Tako ,da se začne slej kot prej tudi fizična ljubezen.(nismo več otroci) Tudi sonce se ljubi s svojo zemljo. Jo z jutrom zbuja; slečen,nor,razgret.... v objumu in s poljubi ji kožo izsuši...in tako naprej... Vsak dan znova... Like a virgin..... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Hvala strelka Tale komad sem našla po tvoji zaslugi.... Kje si zdj Dejo našla... lepo besedilo.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Kaj sem našla!!! Noro! Mantis...a tebi je tudi ta komad všeč??? Meni je fulllll. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.