mayan 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Thank you - Dido thank you, you who were participating in my life today, and thank you also for those I didn't see. I was like so so. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 I'm like a bird.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 yael naim: new soulspet Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Zasvojena s tem komadom. še 1x: in še 1x: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Uncle Kracker - Follow me http://www.youtube.com/watch?v=o6d7libPt6Y Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Ha.... Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enapačtaka 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Cesaria Evora Besame Mucho Citiraj Dr. Dolittle je fantazijski lik. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 izy like sunday morning Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Children Of Bodom - In Your Face Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Rolling Stones - Anybody seen my baby Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Wild world Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 CCR: Have you ever seen the rain http://forums.dealofday.com/images/smilies/rain.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 CCR: Have you ever seen the rain http://forums.dealofday.com/images/smilies/rain.gif The Beatles - Here comes the sun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 why should I be sad ~ britney Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Dire Straits: Going home Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Cherish the day Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 gott steh mir bei und offne deine tore Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Every now and then I get a little bit restless and I dream of something wild Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 vlečem dol narodnjake; alpski kvintetalfi nipičavsenikslakbeneški fantjehenček če se kdo še spomni kakih legend mi naj namigne delam si kompilacijo moja žilica mi ne da miru(beri posledice igranja klarineta 8 let pustijo svoje) ko bom v penziji bom nardil bend slapovi drgač pa... Iron Maiden - The Educated Fool Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 vlečem dol narodnjake; alpski kvintetalfi nipičavsenikslakbeneški fantjehenček če se kdo še spomni kakih legend mi naj namigne delam si kompilacijo moja žilica mi ne da miru(beri posledice igranja klarineta 8 let pustijo svoje) ko bom v penziji bom nardil bend ansambel franca miheličaptujskih pet Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. junij 2008 Prijavi Deli 15. junij 2008 we have some tehnic problem hey suzana ne joči za menoj, tralala la la lala lalalalala Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Ker sem čisti NBA fanatik in vstajam ponoči mi trenutno rola v glavi: The Temptations - Just my imagination http://www.youtube.com/watch?v=_K42dJzHg6Q Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.