Guest VilaSonca 6. julij 2008 Prijavi Deli 6. julij 2008 o, Diana, hello. mene pa trance meče .. v trans .. šamanski ples. Westbam~Mayday Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. julij 2008 Prijavi Deli 6. julij 2008 Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. julij 2008 Prijavi Deli 6. julij 2008 o, Diana, hello. mene pa trance meče .. v trans .. šamanski ples. Westbam~Mayday.. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 6. julij 2008 Prijavi Deli 6. julij 2008 Here in the dark http://www.youtube.com/watch?v=MTH-NbDbujQ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 6. julij 2008 Prijavi Deli 6. julij 2008 can I pliiiiz čitr Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 6. julij 2008 Prijavi Deli 6. julij 2008 Radiohead-Polyethylene 1-2 pa še live Radiohead-Polyethylene Tko...grem v soboto v V.Novak knjigarno po eno Lynchovo knjigo in zagledam tale mini CD, ki je zelo redek, Radioheadov mini albumček, ki mi je še manjkal in sem ga že dolgo nazaj iskal...in vmes pozabil. Res presenečenje so dobili pike pri meni! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 ...just a little more love... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 kak bi pasalo ... it na eno šamansko dance terapijo .... bi mi vse minilo .. vse hudo ... kr na lepem bi se spucala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 ta komad mi najeda, ker ga preveč vrtijo. a jebiga. sorry Candle. Spying glass~Massive Attack Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Wuhuuuuuuuuuuuuuu! Pa da nadaljujem z Trip Hopom! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 Astroschnautzer~Kassitamma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 glede na danasnji glasbeni mood...sem se jaz not not padel...v nostalgijo RMB: Reality & http://www.breakzdjs.com/bb/breakz/smilies/rave.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 kaj čm, če sm pa šele zdle odkrila videospot aja .. tega jaz ne gledam kaj dost .. spote mislim ... nekak mi koncentracija neee dopušča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 da me smire sa ti nježnim dodirom... jer ljubav nije neeeeeeeeeeeeeeeestala,samo se je saaaaaaaaaaaaaaaaaakrila. P.S: tega komada ni na jutjubi spljoh. pa pou juge joka nanj. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. julij 2008 Prijavi Deli 7. julij 2008 You put this in me...so now what? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Vishnudata~karkoli .... itak me popelje stran ... kerikoli komad. najbolj pa Villa ghee people. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 downloadamo albume Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Space Buddha~Nirvana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 sweet emotion Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Sugarbabes - Denial Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 BEST OF YOU (FOO FIGHTERS) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 ta komad mi najeda, ker ga preveč vrtijo. a jebiga. sorry Candle. Spying glass~Massive Attack Men pa ama čist vedno paše tale Apologize.. Timbaland ja and One Republic, kaj vem. če bi bla najstnica bi itak že mela posnetega in vse, pol pa najbrž na radiu ne bi mel šans, al pa tud se zna zgodit.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.