dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Papa Roach: Never enough Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Martika - Toy Soldiers Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 kje se vse ustavi ...lL. baruca Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 joj, ko ste tečni s totim edom majka (u make my legs shave ) ok ok shake Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 ah, so popular not being good.. Instant Karma - J.L. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Zakaj ne? Dodelana u nulo.. Kaj pa tale legenda?BECK - LOOSER Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Legenda je men bolj tale Straight to the Bank - 50 cent Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 No ja, mogoče kdaj za v avto - če je glih po radiju Kaj pa tole? PLACEBO - PURE MORNING Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 fuck placebo, when we can be real Running up that Hill - Kate Bush (majo pa močno priredbo na tole) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 You put this in me...so now what? glih besedil je važn... to je podzavest what you gonna do tell me ammmmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 fuck placebo, when u can be real Running up that Hill - Kate Bush (majo pa dobro priredbo na tole, o ja, močno)Is this real SALMON DANCE - CHEMICAL BROTHERS? Kaj šele, če ne bi bla trezna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 glih besedil je važn... to je podzavest what you gonna do tell me ammmmm... Ma ja...sj besedilo je full ok..ampak ..nekaj me je zmotilo...pa sj je vseen. Ne bomo komplicirali... tole mi je najboljš; Tell me your stories I'm not afraid of who you areWe can fly! Let my mouth go where it wants to ... za lahko noč.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 pride is all we have now when we're left with nothing too strong to break with muscle beyond any pain or suffering a soul's redemption to face the fear of rejection the last reserve for being a life without doesn't have any meaning no need to hide and stay protected don't be afraid to show that you have pride forced into the molding just another s.i.n. number afraid to break the iceing around your soul's slumber there's more to life than what I see here don't be afraid to show that you can fly Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 BREAKFAST AT TIFFANY'S (DEEP BLUE SOMETHING) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. julij 2008 Prijavi Deli 8. julij 2008 LeAnn Rymes & Chris Isaak: Devil in disguise Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 if you can't catch a wave then your'e never gonna ride Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Carpe Noctum Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Modjo: What i mean Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Alice Cooper - House of Fire Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. julij 2008 Prijavi Deli 9. julij 2008 Coldplay... vse po vrsti, kar imam v iTunes.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 10. julij 2008 Prijavi Deli 10. julij 2008 Yuhey....Beck is back Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.