aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 mario - let me love you Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Unbreak my heart-Toni Braxton Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 madona - la isla bonita Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Čuki- Zanzibar Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Tears for Fears >> everybody want's to rule the world Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 DIANA ROSS - I WILL SURVIVE At first I was afraid, I was petrifiedKept thinkin’ I could never live without you by my sideThen I spent so many nights thinking how you did me wrongAnd I grew strongAnd I learned how to get along And so you’re back from outer spaceI just walked in to find you here, with that sad look upon your faceI should have changed that stupid lockI should have made you leave your keyIf I had known for just one second you’d be back to bother me Go on now, go walk out the doorJust turn around now’coz you’re not welcome anymoreWeren’t you the one who tried to break me with goodbye? Did you think I’d crumble? Did you think I’d lay down and die? Oh no not i, I will surviveFor as long as I know how to love, I know I’ll stay aliveI’ve got all my life to liveAnd I’ve got all my love to giveI’ll surviveI will surviveHey hey (i, I will survive)Hey hey(i, I will survive)Every day(i, I will survive)Oh yeah It took all the strength I had not to fall apartJust trying hard to mend the pieces of my broken heartAnd I spent oh so many nights just feeling sorry for myselfI used to cry, but now I hold my head up highAnd you see me, somebody newI’m not that chained up little person still in love with youAnd so you felt like dropping in and just expect me to be freeBut now I’m savin’ all my lovin’ for someone who’s lovin’ me Go on now, go walk out the doorJust turn around nowYou’re not welcome anymoreWeren’t you the one who tried to break me with goodbye? Did you think I’d crumble? Did you think I’d lay down and die? Oh no not i, I will surviveOh as long as I know how to love, I know I’ll stay aliveI’ve got all my life to liveAnd I’ve got all my love to giveI’ll surviveI will surviveHey hey Go now, go walk out the doorJust turn around now’coz you’re not welcome anymoreWeren’t you the one who tried to break me with goodbye? Did you think I’d crumble? Did you think I’d lay down and die? Oh no not i, I will surviveOh as long as I know how to love, I know I’ll stay aliveI’ve got all my life to liveAnd I’ve got all my love to giveI’ll surviveI will surviveI will survive (i, I will survive)Hey(i, I will survive)Every day(i, I will survive)Yeah yeah (i, I will survive)Oh(i, I will survive)I will survive(i, I will survive) (i, I will survive)I’ve got all my love to give(i, I will survive)I’ve got all my life to live(i, I will survive)My loving is not in vain, oh no (i, I will survive)I will survive(i, I will survive)I will survive(i, I will survive)Hey (repeat to end) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Goo Goo Dolls >> Iris And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now And all I can taste is this moment And all I can breathe is your life Cause sooner or later it's over I just don't want to miss you tonight And I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am And you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies When everything seems like the movies Yeah you bleed just to know your alive I don't want the world to see me Cause I don't think that they'd understand When everything's made to be broken I just want you to know who I am I just want you to know who I am Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Hmmmmmmmm... BBT - Druga naj ti sužnja bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Paula Abdul >> rush rush Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Jennifer Lopez: Baby I love you Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Daniel Bedingfield : If U`re not the one Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Guns & Roses, November Rain... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 YES - SIBERIAN KHATRU Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Alya >> občutek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Mariah Carey feat. Jarmaine Dupri & Nelly >> get your number Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Dire straigts So far away Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Kelly Clarkson >> since you've been gone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Dayout- Y veter Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Dayout- Y veter...a so teli ze izdal album???Poznam kitarista... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Depeche mode: Enjoy the silence Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 mario - here i go again Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 THE REMBRANDTS - I'LL BE THERE FOR YOU... .....'cause you're there for me too Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Sacha Baron Cohen - I like to move it Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 We be burnin´~Sean Paul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 IRON MAIDEN -Alexander The Great Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.