tinka 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 love cats Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Partibrejkers: Ludo & brzo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 btw .. benn reading a book called - perfect she-lover and now, blaze of glory http://www.youtube.com/watch?v=NQ76n_BBVMk...feature=related Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 big spender Shirley.... mislim, ženska je huda...pa 71 let, ne 71 letnik! jaz tudi hočem bit taka pri 71tih!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Pusti naj te nosii voodaa Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Ja prav! olupim te pojem te....izpijem te...hahahaskinla si! tudi prav. še ena zame Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Cool Duffy... drugače pa... ...ker imam na programu celodnevno poležavanje, sem po dolge času prečekiral vse te MTC, VIVA kanale... in se zgrozil. Jebemti, da ne bi bil rad teenager v tem času, kjer je očitno pomanjkanje dobre kvalitetne glasbe že kronično! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Še ena valižanka, kot Shirley...in Catatonia....in Tom Jones in Richard Burton...ne vem, kaj jim dajejo v vodo tam, ampak imajo vsi neke hude seksi glasove Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 še malo na to temo... malo rockabilly cukra: shakin' stevens malo njegove sodobnice, girl power of the 80ties: malo novejši girl power in moja najljubša pevka tam okrog...ki se med snemanjem preživlja z borgundijcem in surovo čebulo Catatonia no, še ena, ker mi je Cerys res ful všeč.... Mulder & Scully malo elektropopa: malo bolj hard in malo novejše: najbolj hard: Manic street preachers toliko o Walesu, ko smo že ravno Italijo zadnjič predelali ****** Zdaj pa en komad, ki mi totalno paše zdajle: when the rain begins to fall Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 še malo na to temo... malo rockabilly cukra: shakin' stevens malo njegove sodobnice, girl power of the 80ties: malo novejši girl power in moja najljubša pevka tam okrog...ki se med snemanjem preživlja z borgundijcem in surovo čebulo Catatonia no, še ena, ker mi je Cerys res ful všeč.... Mulder & Scully malo elektropopa: malo bolj hard in malo novejše: najbolj hard: Manic street preachers toliko o Walesu, ko smo že ravno Italijo zadnjič predelali ****** Zdaj pa en komad, ki mi totalno paše zdajle: joj Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 the road to hell~ chris rea Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Tiga pa še orig. Sunglasses at Night (sam nekam tihi izbor je to razen prve.. hm) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 dont let me be missunderstood~ joe cocker (z albuma pezde) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 what if god was one of us ~ ??? istoimenski album Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 http://www.youtube.com/watch?v=QQHrspjw4aAsweet dream( are made of this)~ euritmics down home again~ humble pie everything I do...britney and justin Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 addis black widow~ wait in summer http://www.youtube.com/watch?v=RzUqOjQFGt0...feature=related Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 genie in a bottle~ cristina aquilerahttp://www.youtube.com/watch?v=WG_m6h-XvMo...feature=related Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 the voice within~ cristina aquilera http://www.youtube.com/watch?v=PwI9-Xh9SWc&feature=user Life is a journeyIt can take you anywhere you choose to goAs long as you’re learningYou’ll find all you’ll ever need to know(be strong)You’ll break it(hold on)You’ll make itJust don’t forsake it becauseNo one can tell you what you can’t doNo one can stop you, you know that I’m talking to you Young girl don’t cry I’ll be right here when your world starts to fall Christina Aguileraˇ^5 Beautiful Don’t look at me every day is so wonderfulAnd suddenly, it’s hard to breatheNow and then, I get insecureFrom all the fame, I’m so ashamed I am beautiful no matter what they sayWords can’t bring me downI am beautiful in every single wayYes, words can’t bring me downSo don’t you bring me down today To all your friends, you’re deliriousSo consumed in all your doomTrying hard to fill the emptinessThe piece is gone and the puzzle undoneThat’s the way it is You are beautiful no matter what they sayWords won’t bring you downYou are beautiful in every single wayYes, words won’t bring you downDon’t you bring me down today... No matter what we do(no matter what we do)No matter what they say(no matter what they say)When the sun is shining throughThen the clouds won’t stayAnd everywhere we go(everywhere we go)The sun won’t always shine(sun won’t always shine)But tomorrow will find a wayAll the other times We are beautiful no matter what they sayYes, words won’t bring us downWe are beautiful no matter what they sayYes, words can’t bring us downDon’t you bring me down today Don’t you bring me down todayDon’t you bring me down today .......................... the mask theme song http://www.youtube.com/watch?v=SWrsyWOeXKgMan behind the mask... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Shes a lady...tom jones http://www.youtube.com/watch?v=BFAPzbiGhow it majt be you~ tootsie theme Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 uga Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.