kyllah 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 ttp://www.youtube.com/watch?v=DiXF5wO5gUw ------ I AM NOT ....BUT! I love rocknroll http://www.youtube.com/watch?v=5Q0_N2EEbfs...feature=related overprotected http://www.youtube.com/watch?v=ZkEewjmmFEA...feature=related Cinderella/ let me go Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Becouse of you.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Becouse of you.... sicer simpaticen komad, ki pa sem ga zarad nekoga posteno zamrzil to je pa en, ob katerem se nikdar nisem kaj dosti razmisljal, je pa lustna melodija: Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 http://www.youtube.com/watch?v=KE2orthS3TQ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Kate Bush danes praznuje 50. rojstni dan. Vse najboljše! rocket man vsenajboljše, kate, tudi od mene Se pridružujem čestitkam, a levinja je , jst pa kar njen najbolj znan komad Babooshka Pa na eno sem lani čisto pozabil , Siouxsie je bla tut 50, dvojčica , tistga komada, kibi ga hotel, ne najdem, se zadovoljim s tole zanimivo verzijo Overground Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Tinka je bla pa včeraj v akciji , škoda, da zdajle nisem sam v sobi, bi tolk nabijal , muzko seveda ,pa drugič No, pa ker so pri muzki, še posledica enega koncerta Pain Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Janif, hvala za tisto razlago.. - eni lepi iskreni filinig so danes Nice Fleetwood Mac - Everywhere Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Janif, hvala za tisto razlago.. - eni lepi iskreni filinig so danes Nice Fleetwood Mac - Everywhere Malenkost , pa dbest No, pa ker smo pri muzki, dejmo še mal zgodovine Vicky Leandros Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Guano Apes - Quietly Tiesto - Dreaming Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Groove Armada - crazy for you Yey! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 I bought my baby a red radio... OPA CUPA Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Planet Funk - Chase The Sun (Club Mix) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 SONCE Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 31. julij 2008 Prijavi Deli 31. julij 2008 The Strokes - Mercy mercy me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Ma un komad od Motorheadov ka ma - ne vem če lih za refren - skratka nekje pač "Šad ap ju tok tu mač"!Mater, se mi zej posluša Lemmya, pa obuja spomine! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 a l i c a ful lepo, mačka, si to zrihtala.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Tiesto - Dreaming noro (sam zakaj B-jork in Madonna), sem najprej kr obšla, če bi bilo temu tako, ker poznam ta komad very good - t.j. Bryan Transeu - BT, no, super mega, pa pogledala te amazing awesom in to v podpisu, kapica - dlake šle pokonci.. še so ljudje.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Dj Tiesto - Adagio.... (funny, kako ga nisem nekak resno jemala, danes ga.. četudi priredbe..) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 ....ora la luna mi parla di te........ Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 1. avgust 2008 Prijavi Deli 1. avgust 2008 Se opravičujem,rad bi samo nekaj vprašal;ali morda kdo pozna izvajalca tega starejšega slovenskega komada ki gre nekako tako:(malto mešam cigle nosim nič mi ni hudo....mi gremo gremo in vsi veseli smo da pufov več ne bo......na kolpi delamo.....)priblilžno (te besede so v besedilu).Prosim,če morda kdo ve izvajalca,bom zelo hvaležen!Hvala!LP Simon! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 noro (sam zakaj B-jork in Madonna), sem najprej kr obšla, če bi bilo temu tako, ker poznam ta komad very good - t.j. Bryan Transeu - BT, no, super mega, pa pogledala te amazing awesom in to v podpisu, kapica - dlake šle pokonci.. še so ljudje.. zkj B-jork & Madonna? kj vem... verjetn za okras... hvala... dobr te je zgleda utrofl, da so ti sle dlake pokonc jpjpjp... so se cloveska bitja..., ki jih lahk jemljemo za ljudi... Dj Tiesto - Adagio....(funny, kako ga nisem nekak resno jemala, danes ga.. četudi priredbe..) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 Kriansas di nôs tera Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 2. avgust 2008 Prijavi Deli 2. avgust 2008 Love Hurts Still Standing Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.