Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Grease sem najdla vso zaprašeno in jo danes nabijala v avtu pri odprtih šipah in na ves glas tulila zraven Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 bellissimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 ti s pa muzikalična dons koza! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 I miss you Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 evo, to so pa začetki panka I'm going up the country, babe don't you wanna goI'm going up the country, babe don't you wanna goI'm going to some place where I've never been beforeI'm going, I'm going where the water tastes like wineWell I'm going where the water tastes like wineWe can jump in the water, stay drunk all the timeI'm gonna leave this city, got to get awayI'm gonna leave this city, got to get awayAll this fussing and fighting, man, you know I sure can't stayNow baby, pack your leaving trunk, you know we've got to leave todayJust exactly where we're going I cannot say, but We might even leavethe USA 'Cause there's a brand new game that I want to playNo use of you running, or screaming and crying'Cause you've got a home as long as I've got mine Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 komad mi ne gre ven iz glave. in iščem besedilo in ne morem verjet, da ga ne najdem. a ma kdo kakšno idejo kje ga dobit anarhija kiks ezz Treba je vse spremenit, drogirat se in vse popit, treba je čist vse požgat, hodt na punk in mirno spat. Ne more me jebat partija, ne more me jebat JNA, šminka kurbe, hipiji, saj vse tok smrdi...Anarhija all over Slovenija, anarhija, Sead se danas super osječa... En del nekje na sredini pa manjka, se mi zdi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Treba je vse spremenit, drogirat se in vse popit, treba je čist vse požgat, hodt na punk in mirno spat. Ne more me jebat partija, ne more me jebat JNA, šminka kurbe, hipiji, saj vse tok smrdi...Anarhija all over Slovenija, anarhija, Sead se danas super osječa... En del nekje na sredini pa manjka, se mi zdi. cooool thx Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Johnny Cash-Walk The Line http://www.youtube.com/watch?v=k7K4jH7NqUw Johnny Cash - Man In Black Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Behind blue eyes... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Pepel in Kri - Dan Ljubezni http://www.youtube.com/watch?v=qG1yOdPjaVY Behind blue eyes... Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Cinderella - Save Me učasih študiram če bi se mogla 20let nazaj rodit... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Behind blue eyes... Cinderella - Save Me učasih študiram če bi se mogla 20let nazaj rodit... a da bi zdaj jamrala, kako si stara? Godsmack: Shine down Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 a da bi zdaj jamrala, kako si stara? Godsmack: Shine down sej ni važn, zdej al pa kasnej W.A.S.P. - Blind In Texas Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 I love my job. I love the pay! i love it more and more each day. I love my boss, he is the best!I love my office and its location. I hate to go on vacation.I love my furniture,drab and grey, and piles of paper that grow each day!I think my job is really swell,there is nothing else I love as well.I love to work among my peers,I love their leers and jeers and sneers.I love my computer and its software;I hug it often though it won't care.I love each program and every file.I would love them more if they worked a while.I'm happy to be here.I am.I am.I am the happiest slave of the Firm.I am.I love this work.I love these chores.i love the meetings with deadly bores.I love my job-I'll say it again-I even love those friendly men.Those friendly men who've come today, in clean white coats to take me away!!! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ShrdKHeAel0...feature=related A Hard Day's Night zdaj pa domu! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Norther - Close Your Eyes Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 picture this Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Norther - Cry Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 Gianni Morandi - In Ginocchio Da Te (1964) Yuhey !!!!!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 Little respect Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 Northet - Mirror Of Madness Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 Ain't nobodyy Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 http://www.youtube.com/watch?v=vIdwAKAbZC0 HIM - Sacrament I hear you weep so far from meI taste your tears like you're next to me....And I know...My weak prayers are not enough to healOh the ancient wounds so deep and so dearThe revelation is of hatred and fearYou know our sacred dream won't failThe sanctuary tender and so frailThe sacrament of loveThe sacrament of warmth is trueThe sacrament is you....!!! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 9. avgust 2008 Prijavi Deli 9. avgust 2008 Nije do mene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. avgust 2008 Prijavi Deli 10. avgust 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.