Skoči na vsebino

Pesem počutja

kodrlajsa

Recommended Posts

• Komentarji 25,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

malo je manjkalo pa bi jih bila pozabila. :o|o:

the waltz

:inocent: na kaj je mene ta komad asociiral xnckrivx (s ponavljajočim učinkom) na dva komada, ki sta mela name najbolj dark učinek :o|o:, tako da če ma kdo slučajno težave s šefom, mu jih lahko priporoči kot glasbeno željo :inocent:, sam enga sam našel, pa še ta je mal prirejen, pa ena bejbika je gor The Sisterhood - Jihad, če kdo slučajno klikne, priporočam sam za vzorec, po 8 minutah ma to čist svoj učinek x:o)x, drugač je pa plošča, The Sisterhood - The gift, samo če ma kdo zelo rad svojega šefa xnckrivx, jst mam šefico x;)x

Sam za dodatek, to plato, ki se začne z Jihadom, sem poslušal dobrih 16 minut, pol sem pa rabil še 45 minut Mission-ov, da sem se spravil k sebi x:o)x, tako da first, last, always, kakor je tudi naslov plate Sisters of mercy, če se pa kdo boji, da bo za šefa premal, tale je tut tak lep nežen komad x:o)x The Sisters of mercy

Če pa še kdo ni prepričan, naj me povpraša, bom pobrskal po spominu, pod rubriko utrjevanjepsihe.press x;)x,

je še ene par komadov od Sisters of mercy, pa ena 14 minutna trilogija od Siouxsie, pa ...

Aja ne priporočam za mlajše od 18 let :inocent:

Zdej pa dost asociacij :vragec: x:Dx, na netu se pa zdej res vse živo najde xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

tale komad, sicer v originalu je bil včeraj na poti domov x:px France Gall, drugače je

pa tale Kate prav seksi x:px

No, pa dajmo zraven še bolj rosno mlado France Gall, evrovizijska zmagovalka, no tole sem zbrskal,

celo en barven miks Poupee de cire poupee de son

No pa še mal juge zgodovine, ravno prejšni teden sem jih slišal v jugo nostalgiji Prljavo kazalište - Crno bijeli svet,

no takrat so ble še res črnobele televizije, pa celi štirje programi, za tiste, ki nismo lovili Avstrije xcivx

:inocent: na kaj je mene ta komad asociiral xnckrivx (s ponavljajočim učinkom) na dva komada, ki sta mela name najbolj dark učinek :o|o:, tako da če ma kdo slučajno težave s šefom, mu jih lahko priporoči kot glasbeno željo :inocent:, sam enga sam našel, pa še ta je mal prirejen, pa ena bejbika je gor The Sisterhood - Jihad, če kdo slučajno klikne, priporočam sam za vzorec, po 8 minutah ma to čist svoj učinek x:o)x, drugač je pa plošča, The Sisterhood - The gift, samo če ma kdo zelo rad svojega šefa xnckrivx, jst mam šefico x;)x

Sam za dodatek, to plato, ki se začne z Jihadom, sem poslušal dobrih 16 minut, pol sem pa rabil še 45 minut Mission-ov, da sem se spravil k sebi x:o)x, tako da first, last, always, kakor je tudi naslov plate Sisters of mercy, če se pa kdo boji, da bo za šefa premal, tale je tut tak lep nežen komad x:o)x The Sisters of mercy

ma jaz pa vse tole prav lepo v harmoniji prenesem. x:px

Zdej pa dost asociacij :vragec: x:Dx, na netu se pa zdej res vse živo najde xnckrivx

ane? :vragec:

skratka, mene je tole danes zjutraj spravilo v dobro voljo. morda bo tudi koga drugega.

moje srce ljubilo bi te, vendar sem premlada še x8Dx

heeeeeeey, mala hey, hey x:px

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

povej mi kje za vragca, najdeš ti take komade?? :eek: x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

x:Dx

za tole sem slišu pred časom v oddaji nova elektronika, ki jo najdeš tut v arhivu rtvslo, če se potrudiš. klaričeva punca ma tako seksipilen glas in je tako prikupna za mic-em, da bi jo člouk poslušu tut, če bi agropope vrtela 24/7 x:px

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

ma jaz pa vse tole prav lepo v harmoniji prenesem. x:px

uuuu, ti si pa huda :palec: , tako da ti podarjam en komad, ki je bolj po mojem okusu

Happy house

ane? :vragec:

skratka, mene je tole danes zjutraj spravilo v dobro voljo. morda bo tudi koga drugega.

xokkx kaj ti vse najdeš x;)x

x:Dx

za tole sem slišu pred časom v oddaji nova elektronika, ki jo najdeš tut v arhivu rtvslo, če se potrudiš. klaričeva punca ma tako seksipilen glas in je tako prikupna za mic-em, da bi jo člouk poslušu tut, če bi agropope vrtela 24/7 x:px

xrainbowx

:inocent: bi ji lohk dal še kakšno oddajo, a ne x;)x

No, pa dejmo en komad bolj po njenem okusu

Guest VilaSonca

Mystica ve, kera je moja občutljiva točka za humor ... kaj mi je poslala. jaooooooooooooooooooooooooooo, zadušila sem se s piškotom. x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...