Guest VilaSonca 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 uuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Pa sem spet v tem obdobju... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Flipsyde-Someday Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Pocket Full Of Sunshine Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 malo je manjkalo pa bi jih bila pozabila. the waltz na kaj je mene ta komad asociiral (s ponavljajočim učinkom) na dva komada, ki sta mela name najbolj dark učinek , tako da če ma kdo slučajno težave s šefom, mu jih lahko priporoči kot glasbeno željo , sam enga sam našel, pa še ta je mal prirejen, pa ena bejbika je gor The Sisterhood - Jihad, če kdo slučajno klikne, priporočam sam za vzorec, po 8 minutah ma to čist svoj učinek , drugač je pa plošča, The Sisterhood - The gift, samo če ma kdo zelo rad svojega šefa , jst mam šefico Sam za dodatek, to plato, ki se začne z Jihadom, sem poslušal dobrih 16 minut, pol sem pa rabil še 45 minut Mission-ov, da sem se spravil k sebi , tako da first, last, always, kakor je tudi naslov plate Sisters of mercy, če se pa kdo boji, da bo za šefa premal, tale je tut tak lep nežen komad The Sisters of mercy Če pa še kdo ni prepričan, naj me povpraša, bom pobrskal po spominu, pod rubriko utrjevanjepsihe.press ,je še ene par komadov od Sisters of mercy, pa ena 14 minutna trilogija od Siouxsie, pa ... Aja ne priporočam za mlajše od 18 let Zdej pa dost asociacij , na netu se pa zdej res vse živo najde Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Kate Ryan - Ella Elle L'a tale komad, sicer v originalu je bil včeraj na poti domov France Gall, drugače jepa tale Kate prav seksi No, pa dajmo zraven še bolj rosno mlado France Gall, evrovizijska zmagovalka, no tole sem zbrskal,celo en barven miks Poupee de cire poupee de son No pa še mal juge zgodovine, ravno prejšni teden sem jih slišal v jugo nostalgiji Prljavo kazalište - Crno bijeli svet,no takrat so ble še res črnobele televizije, pa celi štirje programi, za tiste, ki nismo lovili Avstrije Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Pink Floyd - Coming Back to Life Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Harland - Here In The Dark http://www.youtube.com/watch?v=MTH-NbDbujQ...feature=related Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 na kaj je mene ta komad asociiral (s ponavljajočim učinkom) na dva komada, ki sta mela name najbolj dark učinek , tako da če ma kdo slučajno težave s šefom, mu jih lahko priporoči kot glasbeno željo , sam enga sam našel, pa še ta je mal prirejen, pa ena bejbika je gor The Sisterhood - Jihad, če kdo slučajno klikne, priporočam sam za vzorec, po 8 minutah ma to čist svoj učinek , drugač je pa plošča, The Sisterhood - The gift, samo če ma kdo zelo rad svojega šefa , jst mam šefico Sam za dodatek, to plato, ki se začne z Jihadom, sem poslušal dobrih 16 minut, pol sem pa rabil še 45 minut Mission-ov, da sem se spravil k sebi , tako da first, last, always, kakor je tudi naslov plate Sisters of mercy, če se pa kdo boji, da bo za šefa premal, tale je tut tak lep nežen komad The Sisters of mercy ma jaz pa vse tole prav lepo v harmoniji prenesem. Zdej pa dost asociacij , na netu se pa zdej res vse živo najde ane? skratka, mene je tole danes zjutraj spravilo v dobro voljo. morda bo tudi koga drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 spet se mi je en kolešček odkotalil jaoooooooooooooooooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Carla Bruni - Quelqu'um m'a dit Ful imam rada to pesem, Carla je pa tudi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blackmamba 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 U2 - One Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blackmamba 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Vangelis - Gladiator theme Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 AT THE DRIVE IN-Enfilade ....Tirbute video za enega vrhunskih bendov.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 kok mam rad ta komad... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 Hallucinogen~Shabby trancemy best DJ. i'm so addicted. šit, psy trance te zasvoji. pa sem rekla, da se ne bom omejevala na eno samo zvrst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 Za znort! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 mmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 moje srce ljubilo bi te, vendar sem premlada še heeeeeeey, mala hey, hey Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 povej mi kje za vragca, najdeš ti take komade?? za tole sem slišu pred časom v oddaji nova elektronika, ki jo najdeš tut v arhivu rtvslo, če se potrudiš. klaričeva punca ma tako seksipilen glas in je tako prikupna za mic-em, da bi jo člouk poslušu tut, če bi agropope vrtela 24/7 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 ma jaz pa vse tole prav lepo v harmoniji prenesem. uuuu, ti si pa huda , tako da ti podarjam en komad, ki je bolj po mojem okusu Happy house ane? skratka, mene je tole danes zjutraj spravilo v dobro voljo. morda bo tudi koga drugega. kaj ti vse najdeš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 za tole sem slišu pred časom v oddaji nova elektronika, ki jo najdeš tut v arhivu rtvslo, če se potrudiš. klaričeva punca ma tako seksipilen glas in je tako prikupna za mic-em, da bi jo člouk poslušu tut, če bi agropope vrtela 24/7 bi ji lohk dal še kakšno oddajo, a ne No, pa dejmo en komad bolj po njenem okusu Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. avgust 2008 Prijavi Deli 16. avgust 2008 Mystica ve, kera je moja občutljiva točka za humor ... kaj mi je poslala. jaooooooooooooooooooooooooooo, zadušila sem se s piškotom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.