vilamalina 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 Mystica ve, kera je moja občutljiva točka za humor ... kaj mi je poslala. jaooooooooooooooooooooooooooo, zadušila sem se s piškotom. sem prejle videla slikce in moram rečt, da odlično izgledaš zadušena s piškotom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 uuuu, ti si pa huda , tako da ti podarjam en komad, ki je bolj po mojem okusu Happy houseoooo, iiii, luštno, sem za 3:50 min pozabila, da me trka luna.tole pa tako za danes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 bi ji lohk dal še kakšno oddajo, a ne No, pa dejmo en komad bolj po njenem okusu mater... sm hotu donc bol za knigam bit. zdej sm pa tale spot vidu mi pa ne ostane druzga, ko da ga grem mal žgat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 Gabrielle - Fallen Angel Gabrielle - Ten Years Time Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 LIVIN COLOUR-Solace of YOu Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 oooo, iiii, luštno, sem za 3:50 min pozabila, da me trka luna.tole pa tako za danes. oooo, lepo , ti si pa še dlje pokonc kot jst , si pa takoj privoščim teh 3:50 min. No, ker si glih zašla v zgodovino, še ena moja skoraj sopri.... Pa kaj najdem tako mimogrede, še nekaj iz cajta Videomixa Self control,kopalni plašč, pa samostoječe nogavice Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 dikh tu kava hjuj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Pa kaj najdem tako mimogrede, še nekaj iz cajta Videomixa Self control,kopalni plašč, pa samostoječe nogavice in da ne omenjamo cest iz svetleče plastične mase. plesat bo treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 C&C Music Factory: Things that make you go hmm Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 in da ne omenjamo cest iz svetleče plastične mase. plesat bo treba. zakaj pa ne , no tale njihov mi je pa včasih dlake spravljal pokonci Sounds like a melody,no sej še zdej zveni čist spodobno dikh tu kava hjuj... ti si pa prava strokovnjakinja za kaj najt, opaaaa no, men grejo pa zdej take stvari po glavi Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 ti si pa prava strokovnjakinja za kaj najt, opaaaa no, men grejo pa zdej take stvari po glavi a so imeli veliko dela? še malo... blue monday Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 ti si pa prava strokovnjakinja za kaj najt, opaaaa no, men grejo pa zdej take stvari po glavi pazi to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 a so imeli veliko dela? še malo... blue monday ni sile , sem že nazaj od Paris piškotov Glih ta prav komad za dons , pa še všeč mi je, no jst bom dal pa enga ne čist ta prav današnjega,bi moral biti kakšen drug pondelk Nova luna Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 pazi to iii, my favourite žuželka , no ta prvo sem prebral arašidi ,no evo na kaj sem se spomnil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 TOOOOOOOOOOOOOOOOO We used 2 be friends.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Soulfly - Eye For An Eye Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Lunn-a-park --- Črn oblak Danes slišala po TV, me je ful pritegnilo... ostale pa moram še poslušat In ja, tudi pevka (Apolonia) mi je všeč. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 x:Dx še živa? jp, lahko bi dala od Pearl Jam komad Alive not. in danes kot naročeno, grem na nov job in se zunaj zasliši motorka. ni kaj, rade me imajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Norther - Drowning You're are defenitly goin insane. Oooh yeah! Defenitly goin insaaane Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Še tisoč lett Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 ni sile , sem že nazaj od Paris piškotov s svetlim ali temnim polnilom? za plesat pa lahko tudi to saj ne, da je kak presežek od mrčesa pa lahko ponudim samo no pa še zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 tabu: pesek in dotik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.