Lisbona 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 .....Beautiful dawn - you're just blowing my mind again..... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 zaradi upanja - neisha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Mal nostalgije... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 What a wonderful world...L.Armstrong mmmmmmm.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Lunn-a-park --- Črn oblak Danes slišala po TV, me je ful pritegnilo... ostale pa moram še poslušat In ja, tudi pevka (Apolonia) mi je všeč. , Apolonija je pa kr mačkica Mene je pa že par let nazaj, tale njihov komad pritegnil ,pa moram priznat, da mi je še zdej najboljši Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 s svetlim ali temnim polnilom? za plesat pa lahko tudi to saj ne, da je kak presežek od mrčesa pa lahko ponudim samo no pa še zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iiii, kako ve , s temnim, temnim, čeprav moram priznat, da pogrešam tiste oblite s čokolado, zgledada jih več ne delajo uuuu, vroče, vroče , bejbe , se mi je kr zdel, da bi kakšen tak zaključek , najdeš pa ti vse živo, men se zdi pa ta vesoljski tut za plesat iii, ta mrčes je pa čist prijazen , jst mam pa mal pavzo z njimi Med pregledom komadov za beljenje, naletim na tale plesni hit Lepo je v naši domovini ..., pol mi je pa še ena mačka nagajala Aysela Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 BAD BRAINS-I against I Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 http://www.freesmileys.org/smileys/shocked016.gif *** Norah mi ima najbolj sladek glas. ptičica prava žgoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 , Apolonija je pa kr mačkica Mene je pa že par let nazaj, tale njihov komad pritegnil ,pa moram priznat, da mi je še zdej najboljši hehe Sm kar vedla da se boš strinjal Sm itak nate najprej pomislila ko sm jo zagledala... men se zdi pa ta vesoljski tut za plesat Zanimivo, pa ravno Yogurt sm šla gledat da dam gor... potem pa tole vidim Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Camille on Jules Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MVKcfwJxa54 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 hehe Sm kar vedla da se boš strinjal Sm itak nate najprej pomislila ko sm jo zagledala... Zanimivo, pa ravno Yogurt sm šla gledat da dam gor... potem pa tole vidim Si me dobro zgruntala No, pa če smo glih pri naših bejbah, tale se zdi zelo simpatikus Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 tebe se kr splača klikat , takoj dobim kakšno asociacijo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 posing as me se mi je kr zdelo, da ne bo sam lušna bejba , ehhh, škoda da ni bla v škorenjcih ,ahh jst bom pa kr pri lepših stvareh ostal I want your love, sam tut ta je brez škorenjcev Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Kako mi zadišiišššš Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Je že taka luna, da ..., no tale ma zanimiv naslov Mal vročine al kako že Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 21. avgust 2008 Prijavi Deli 21. avgust 2008 Yey! kok dobr....nemorem se naveličati te pesmice! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Last resort-Violence in our minds memorissssssss Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 tabu-pesek in dotik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Wearing the inside out Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Meni je Neca Falk Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.