doorwoman.p 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Neca Falk: Vsi ljudje hitijo Namesto ptic zbudi me motornamesto jutra srečam megloin ves ta hrup, škripanje zavor..kaj tišine tu sploh ne vedo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Si me dobro zgruntala No, pa če smo glih pri naših bejbah, tale se zdi zelo simpatikus :palec: ahh jst bom pa kr pri lepših stvareh ostal I want your love, sam tut ta je brez škorenjcev Po mojem se midva ne bi kregala za koncerte. Pa še eden iz te zbirke Baby I don`t care Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Dresden Dolls Sex Change ....ker sta tko odbita, jih imam rad Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Meni se pa trenutno po buči kotali (verjetno da) en refren - »…in sva šla…« Mogoče, da je celo od Mi2?? Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Bathory - Broken Sword Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 Bathory - Broken Sword AGENT BULLDOG malo jutranjih skinhead dogodivščin... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 TRICKY-far away AAaaaaaaaaaaaaa...končno, Trikijeva nova plata...fuuuuuuuuuuuuul dobr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 Marillion - A Legacy Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 :palec: Po mojem se midva ne bi kregala za koncerte. Pa še eden iz te zbirke Baby I don`t care jst sem prepričan, da ne Pa še ena bejba, Lara, no pol so zašli v druge vode Še enkrat Tut tole levinjo bi blo fajn videt Lara Ali pa tole odštekano Islandko , ufff je bla še mlada tuki Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 Meni se pa trenutno po buči kotali (verjetno da) en refren - »…in sva šla…« Mogoče, da je celo od Mi2?? kaj pa tale In sta šla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 x:Dx x:Dx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zali_ 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 http://www.youtube.com/watch?v=MUf9_OQ_0pI...feature=related Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Mystica :palec: ____________________Children Of Bodom - Don't Stop At The Top (Scorpions cover) You never take the easy wayThe wind is blowing straight into your faceYou never close your eyesFor any trouble that may cross your wayThere's no risk that you're not takingNot a mountain that's too highSpread your wings, you're gonna make itTo the best time of your life. Don't stop at the top(Don't stop at the top)Touch the sky before you drop(Touch the sky) Don't stop at the top(Don't stop at the top)Touch the sky before you drop(Touch the sky) You never make a compromiseYour will has got the power that won't breakYou never say a neverTo a challenge, that will come along the wayThere's no risk you're not takingNot a mountain that's too highSpread your wings you're gonna make itTo the best time of your life. Don't stop at the top(Don't stop at the top)Touch the sky before you drop(Touch the sky) :wOOt: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 še mal zgodovine Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ratamahata 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Kul strelka Je treba nove horizonte odkrivat v sebi, pa tut če niso vsem všeč. No, ne vem, če ma to kakšno vezo s tistim kar ste se pogovarjal ampak vseen..Evo en fajn komad pa video: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Ufff, kolk mi je bil včasih všeč ta komad , no sej je še zdej čist poslušljiv Heaven 17 Tegale so pa uporabili, ko so predstavljali našo smučarsko zgodovino, v tistih ta res dobrih letih Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 če strelka pohwal, je pa zihr dobr btw... heeeellooouuuuuuuuuuuuuu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ja tud teb .....k me porajta no no... ne tko občutljivo. me res neki cajta ni blo. to pa zato, k sm skos musko poslušu in se zibu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 sej ni občutljivo.... hm ...veselo , ker se bo kaj doogajal tu gor ..zdaj... smejalna terapija kr weselo se smejte. sej ste loh wesel k pa niste žalostn. jes bom itak kmal spet zwizzzz... pizda, sej se komi še spomnem na tale forum Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 kot ti paše, da si tu ..,,tko kot men..neobremenjajoče.... ******************************************************* http://www.youtube.com/watch?v=gx7dEJVOl48...feature=relateditak Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 hmm...tisti Get real niso slabi...me malo edino na te spomnijo (ceprav so ti instrumentalno malo bolj udarni) Finger Eleven: Falling on Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 DANZIG-Devils Playground mmmmmmmmm........ Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 http://www.tagtele.com/videos/voir/11924 Ena luštna Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 Amy Winehouse- Back to Black Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.