Guest VilaSonca 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Gotan project~The man Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 drugače včeraj slišala eno dobro ..hm po radiju izjavo namreč...vsi , ki poslušajo rock , heavy metal...hm so kreativni, občutljivi , pa nežni ...hm in ne delovni no, za vse take...bodite pridni, đoniji Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 no pa tale je tud , za gore premikat ah, ta je toliko umirjena, da je bolj za kake nezne trenutke Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 tko dance ..ne vem najberž ljudje , ki imajo radi novosti ...niso prav globoki, tko kot tud dance lih ravno ni ...mah ne vem yeeeeeeah. ljudje, ki poslušajo psy trance, naj bi imeli visok IQ. tako pač naj bi ta glasba vplivala na možgane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Strelka, večna mladenka. kaj bodo drugi rekli? klinc jih gleda, če ne znajo živeti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Tale ma fajn besedilo , tata plača sve račune Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Ja kdo pa drug.... To ti praviš .... , meni že itak pravijo, da sem totalno nezrela za svoja leta, kaj šele bo, če bom zdaj še dance poslušala...tko da kakšen komad ja ..ostalo pa NE x!x Gary Moore ...Walking by myself naša generacija je najboljša , zrela za svoja leta Kakšen dance, mi smo zadaj , to je naš dance Program tvog kompjutera Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 Še to skoraj pozabljeno vatro sem mimogrede našel Zdravko Čolič To je pa res pozabljena, še postnit sem pozabil Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Daleč je nebo, hladni veter lomi veje,mislim, da si tu, bije mi srce močneje,nisem se vdal, blizu tebe vedno bom ostal. ... moja... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 http://www.youtube.com/watch?v=zTBpBq9m41Mza oblačno dobro jutro Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 July morning~Uriah heep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 G. Coverage - Your poison Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Wake me up when september ends... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Umbrella poznas? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Trans-Siberian Orchestra - What Is Eternal Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. september 2008 Prijavi Deli 13. september 2008 Celine Dion - Alone ...But the secret is still my ownand my love for you is still unknown... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Korpiklaani - Kirki Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Zucchero - Il volo Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Zunaj dežuje,..tak fajn filing nasploh, potem pa tale pesmica na sporedu: Grieg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Danes pa klasika paše: Gilels playing Rachmaninoff Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Horowitz playing Liszt - Consolation No.3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Amon Amarth - Eyes Of Horror...brrrr Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 za bejbe o yeaaaa baby ou better believe it Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.