FixMinze 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 se mi zdi zlo pronicljiv komad Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 14. september 2008 Prijavi Deli 14. september 2008 Dream Theater Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 R.I.O - de janeiro Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 http://www.youtube.com/watch?v=D2sfelvHAlU...feature=related Kje so tisti cajti, ko sem te gledal v špajzi med paradajzi???? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 http://www.youtube.com/watch?v=8A5ihUrGRi8 :palec :http://www.youtube.com/watch?v=io2ltaWzBKQ ahm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 pa za amsterdamsko princeso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 pa za amsterdamsko princeso e ne bi tilo bolj primerno? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. september 2008 Prijavi Deli 15. september 2008 zna bit, ja... bo že sama namignila. jaz pa sebi tole za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 INXS - Disappear Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Turisas - One More Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 pa je minil se en dan Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 hm... Holy Smoke... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 tabu-pesek in dotik Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Dido - Here with me (1999) John Oates & Darly Hall - Out of Touch Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 INXS - Disappear sem sel kar iskat, kje mam njihovo diskografijo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 enigma: beyond the invisible Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 o, lej ga, santosa Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 o, lej ga, santosa Helow ! Akon feat Eminem - Smack That Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Smash - Norther Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 Včasih se pa splača mal pobrskat po youtubu. Našel še eno pesem od Seala, ki sem jo slišal prvič in jo z veseljem zdaj delim z vami : Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 The Doobie Brothers - What a Fool belives (the doodie brothers) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.