mayan 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 A Flock of Seagulls - The more you live, the more you love Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 A Flock of Seagulls - The more you live, the more you love ni res, ker je: the more you live, the less you trust (sori za mojo kripl ang.). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 mogoče pa the less you trust, the more you love, al pa kaj Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Tarot - Howl! Howl I am the oneHowl ungreatful songHowl I'm on the run... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 oooo, kako se mi je zahotelo plesat...ko bo tegale fertik se ne ustavim tri dni in tri noči. ma sploh se ne ustavim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 womanizer~ britneyhttp://www.youtube.com/watch?v=PnCSw3n5Hks...feature=related some are just to eager... to BECOME ... just BE... yourself, dont just push it to strongly to BE .. whereas you gota two ways of BEing Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 ko bo tegale fertik se ne ustavim tri dni in tri noči. lol...ce ti pokazem, kaj sem danes na-JuTubal, se sploh vec ne bos ustavila Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 oooo, kako se mi je zahotelo plesat...ko bo tegale fertik se ne ustavim tri dni in tri noči. ma sploh se ne ustavim! Malina in to je vse zarad dečka iz majhnega kraja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 Malina in to je vse zarad dečka iz majhnega kraja če ni kar zaradi višnje vmes sem že postala. takole hitro menjavanje razpoloženj je utrudljivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 če ni kar zaradi višnje vmes sem že postala. takole hitro menjavanje razpoloženj je utrudljivo. Opa, na kaj sem naletel v tvoji nostalgičnosti Oj, oj, oj, oj No, tut višnje so dobre v torti, če že ni malin pri roki , dobr ti to ogrevaš Balkan Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 19. september 2008 Prijavi Deli 19. september 2008 rock me.. amadeus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Blind Guardian - komad pa mislem da je Hall Of The King but im not sure... =) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Sweet about me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Nostalgija še ena Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Opeth - Hessian Peel Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 20. september 2008 Prijavi Deli 20. september 2008 And now for something completely different: Dean Martin - King of the road Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 The ramones - I want to be sedated :onfire: Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Lepa verzija jazz standarda: Eva Cassidy - Autumn leaves Eva Cassidy - Bridge over troubled water Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 Lepa verzija jazz standarda: Eva Cassidy - Autumn leaves še verzija Yvesa Montanda: Les feuilles mortes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 sinfonija nog, pesmi, srca.... ttp://www.youtube.com/watch?v=CbrOXuIBZsE&feature=related Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 najdla še eno http://www.youtube.com/watch?v=p-wcWkQFdeM...feature=related Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 najdla še eno http://www.youtube.com/watch?v=p-wcWkQFdeM...feature=related Super Mitra. Sploh mi je bil všeč tisti del, ko samo ženske plešejo. Prav fajn so naredli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. september 2008 Prijavi Deli 21. september 2008 I see you everydayI don't have to tryI just close my eyesI close my eyes Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.