vilamalina 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 o, kaj sem našla... ke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Goa Gil~Sector X maximum beatov zame. http://shrani.si/f/1D/BF/44Z9Exon/gilchy.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 kako bi sedlo iti na tak party, aaaaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Scorpions - Rythm Of Love the rythm of love keeps me dancing on the road... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 Scorpions - Rock You Like A Huricane here i am... rock you like a huricane... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 nouvelle vague "dance with me" pomirjajoče...vrhunsko.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. september 2008 Prijavi Deli 25. september 2008 z nouvellčki se sicer ne more primerjat, ker je že precej slišano... pa vseeno mi danes lovage Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 z nouvellčki se sicer ne more primerjat, ker je že precej slišano... pa vseeno mi danes lovage tudi na splošno z mano se kaj težko primerja kajneda ?! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 tudi na splošno z mano se kaj težko primerja kajneda ?! glede na to, da sem zadnjič videla, da si cel nekaj počečkan najbrž res. pictures Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 In the flesh~Floydi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Children Of Bodom - Downfall Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 glede na to, da sem zadnjič videla, da si cel nekaj počečkan najbrž res. pictures Imaš kaj proti počečkancem ? Diši mi vse skupaj pa enem neodobravanju....mmmmm Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Imaš kaj proti počečkancem ? Diši mi vse skupaj pa enem neodobravanju....mmmmmnaa. po napačni sledi vohaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 da se malo pripravimo na temačni november ... amapk saj v resnici slabo vreme niti ni tako slabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Behemoth - Malice Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Gibonni - Vrime da se pomirim sa svitom Medju ljudima za koje ne pitamodavno neko postojikome ne prastam, a trebao bi,ne prastam, a trebao bi.Otkad stavljam kriz kraj njenog imena,vodi me bis kroz godine,a jedva se sicam zbog cega je… Vec je vrime da se pomirim sa svitomi tiho (k’o da zaronim na dah),u svemu sad mogu naci nesto lipoi reci: “Zivote dobar ti dan!” Na te grane ja vise ne smin past’,na njenu dusu prisiti sve sto nismo dospili,koliko krivih rici pobigne kroz zube…(a ko ce ih stic’?).Ka’ i perje baceno u vitar ne mo’s pokupit’…(al’ ucim se kupit’),u svemu sad moram naci nesto lipoi reci: “Zivote dobar ti dan!” Medju ljudima o tome ne pricam,al’ znaju mi s lica citatikome ne prastam, a trebao bi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 Bathory - Deuce Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 ampak.... ROSESSSSSSSSS! (12 let nazaj so ljudje še izdelovali originalne spote) Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Bruce Dickinson - Man Of Sorrows Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Po moje si zanalašč napisala women, heh. Drugač je pa ful lepo, da se nekdo spomni še na debelorite predstavnice nežnejšega spola:Queen- fat bottomed girls Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 Poišči me..Šank rock originala ne najdem ...če kdo najde naj ga postne....je veliko boljša Zgleda da ni originala na youtubu.Sophie Zelmani - Going home Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 ojojjj tale komad je full smešen.. ga skoz vrtijo na radiu...samo ne v tej verziji.. v oni drugi... the best komad Ljubezen v avtu hej mala, hejhej... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Pink floyd - comfortably numb Yes Jaz bom tud.Paše. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Srebrna reka [Helena Blagne & Hajni]http://www.youtube.com/watch?v=6Vm8Qu7jBRIHelena Blagne in štirje tenorji http://www.youtube.com/watch?v=SAtY8Ua35A4...feature=relatedHelena & Nace - Prijatelja za vedno Zelene oči [Hanka Paldum]http://www.youtube.com/watch?v=cbZTPUcnjZUPlava Ciganko [Mile Kitić]http://www.youtube.com/watch?v=YNb0PWBQjBI Pr ns se posluša vse, totalno vse. Odvisno kdo gosti družbo [ma zabavo doma, na weekendu, kdaj pa kdaj v najetem - za goste izpraznjenem lokalu kakem, drugod. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.