nataly 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Dame in gospodje: Valentina Hasan http://www.youtube.com/watch?v=_RgL2MKfWTo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 Massive Attack~Three Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 In dvigne folk na noge, ko zapoje.....too libudibu dautju.... Ko jo prvič slišala bila najprej pol mi pa se zasmilila..pol pa Ker miljavžnt procentov njihov tuj jezik ruščina in je zapela tako kot slišala...ken lee.....ja - zapela je iz srca Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 live life Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. oktober 2008 Prijavi Deli 2. oktober 2008 7 days to the wolves Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 MotorHead-Killers ...i am not mr nice guy after all Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 žene i muškarci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 želim, da te vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Vocea - cirque du soleil Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Vocea - cirque du soleilkakšen čuden jezik... vmes se mi je zdelo, da je bolgarščina, na koncu sem pa sklenila, da je grščina. samo še nisem zapečatila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 Za izbran okus...(trip hop) Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 mmmm, chill progressive psy trance, na hipe z elementi duba. za tako malo beatov kul muzika, pa še na meji s housom, ki ni najbolj za moje uho. ravno dovolj psy elementov in efektov, da me hipnotizira. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 Pat Metheny~Don't know why Watercolors in One quiet night sta genialna albuma od Methenyja. za oddih od štanca. pa še Oldfield pride prav za oddih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 venus as a boy listkova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 4. oktober 2008 Prijavi Deli 4. oktober 2008 Bjork Leafhttp://www.lewiz.org/wp-content/uploads/20...jork-leaf-1.jpg[klik na slikco, le-to poveča] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 perverznica če se ti tole zdi perverzno... potem sem pa res huda perverznica na malo klasike, da se hehe, tantra pa ponavlja za mano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Timeless Sea [by Seattle Symphony]; Album: Endless Sea [by Peter Willmott & Seattle Sympony]http://www.emusic.com/album/Seattle-Sympho...d/10970590.html[klasika z valovanjem morja v ozadju]pod: Timeless Sea [rapidlibrary.com] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 india song Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 So if youre mad, get madDont hold it all insideCome on and talk to me nowHey, what you got to hide? I get angry tooWell Im a lot like youWhen youre standing at the crossroadsAnd dont know which path to chooseLet me come alongcause even if youre wrong Ill stand by youIll stand by youWont let nobody hurt youIll stand by youTake me in, into your darkest hourAnd Ill never desert youIll stand by you Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 5. oktober 2008 Prijavi Deli 5. oktober 2008 Norther - Smash Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ogrizek 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Amy Lee - Sally's song http://www.youtube.com/watch?v=b5_ks-dhCtU Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.