Skoči na vsebino

Pesem počutja

kodrlajsa

Recommended Posts

• Komentarji 25,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

test frigidnosti

če te intro v

komad pusti hladno...

pol je to to. x:Dx

xrainbowx

P.S. ne me jebat. šele zdele vidu da mava z nosorogom danes iggyja u delih :palec:

tule pa isto v kultnem filmu. ej, ko sem tale intro prvič vidu sem si reku, ej, to je to.... to je "fucking" to.... choose fucking everxthing x:o)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Ok pa dejmo mal ... xDDx

Jaz b pa Billy Idol-a..

Dancing with myself...

hehe, billy idol

kolk sm že star x:o)x

licence for love x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

tale je pa bolj za poletje ..pa nič zato...

Tale mi je tud všeč ..približno iz tistga obdobja...sicrr čist nekaj druzga... x^x

Don't leave me this way...

sam take romantične komade izbiraš... to si bla ziher zaljubljena x:Dx

ga morjo mal žgat zraven... x:px

xrainbowx

Fernando Pessoa

Ne sem že bila menda xDDx x;)x

eto mal africe

ke afrika...

joj, kaj pa če sem jaz tudi že bila in ne bo nič iz masterplana... bom že zrihtala.

zdaj pa ena bela.

asociacijo sem dobila zgoraj nekje, mi pa blodi po glavi že nekaj časa da bi pobrskala, če jo najdem, ker mi je čista nostalgija. nisem vedela, da ima tak hecen priimek. :inocent:

so pa tastari, takrat ko smo bili mi tamladi rekli, da se jo je smatralo bolj kot trash njega dni. pa kaj pa kaj...

ena taka čisto primerna. Tudi meni med ljubšimi

Guns n´roses - November Rain

http://www.youtube.com/watch?v=tbkG6Za6w5s

Ne morem verjet, da so oni tale komad naredl. Sem si ga pred časom celo zloudu. Res je dobr, drgač so mi pa zoprni k prasica.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...