surya 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Metallica: One Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 mario - girl i need Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 PRINCIPESA GAEL BARBARA Pesmica za rojstni dan: ANTONELLO VENDITTI (glej sliko) - Ci vorebbe un amico (Potrebujem prijatelja) Ta bi bila zate:Bjelo Dugme - Padaju zvjezde Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ramones - Hey Ho, Lets Go Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Alanis Morissete - Uninvited Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Riblja čorba - ostani đubre do kraja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Dido - Here with me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Pearl Jam - Of the gir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 I miss you - Blink 182 *če ga pa pogrešam....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 a je kaa pesm z naslovom : UMIRAM? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ne jamraj tolk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 TIŠINA! Sarah McLahlan - Angels Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 ...za eno bubo Bublali bublala bub goes oooooon lA-la-la-la-la-la-La Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Celga Fantomčka.. in poskušam pet zraven, sam po moje sosedje zamaške v ušesa tlačjo, ker uni visoki c-ji, ki jih Christine poje sam piskam zraven wishing you were somehow here again... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Simple Minds: Don't you (forget about me) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Ta bi bila zate:Bjelo Dugme - Padaju zvjezdeHvala Misko! Ves, ta mi je usec, ves! Tebi pa za lep vecer od Rollingou SHE WAS HOT!!!! (da se ti bo mal nabreknu!) Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Pearl Jam - Masters Of War come you masters of war, you that build all the gunsyou that build the death planes, you that build all the gunsyou that hide behind walls, you that hide behind desksi just want you to know, i can see through your masksyou that never done nothing, but to build and destroyyou play with my world, like its your little toyyou put a gun in my hand, then you hide from my eyesand you turn and run farther as the fast bullets flylike judas of old, you lie and deceivea world war can be won, and you want me to believebut i see through your eyes, and i see through your brainlike i see through the water that runs down my drainyou that fasten all the triggers, for the others to firethen you sit back and watch, while the death count gets higheryou hide in your mansion, while young people's bloodflows out their bodies and is buried in the mudyou've thrown the worst fear, that could ever be hurledthe fear to bring children, into this worldfor threatenin' my baby, unborn and unnamedyou ain't worth the blood that runs in your veinshow much do i know, to talk out of turn?you might say that i'm young, you might say i'm unlearnedbut there's one thing i know, though i'm younger than youeven jesus would never forgive what you dolet me ask you one question, is your money that good?will it buy you forgiveness? do you think that it could?oh, i think you will find, when your death takes its tollall the money you made will never buy back your souland i hope that you die, and your death will come sooni'll follow your casket, in the pale afternoonand i'll watch as you're lowered, into your deathbedand i'll stand on your grave till i'm sure that your dead Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Human League: Human Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Hvala Misko! Ves, ta mi je usec, ves! Tebi pa za lep vecer od Rollingou SHE WAS HOT!!!! (da se ti bo mal nabreknu!) Dej mir s takim čez teden, moram spat!To je smo za vikend Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 Dej mir s takim čez teden, moram spat!To je smo za vikend Ja no dobr, dobr, pol pa ti zapojm: Nina nina naaaanalulck pa nagaaaaajaMisko pa prteeeecein use babe spat pomeeeece!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 NOVKOVIČ - Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Azra: FaFaFa Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Streets of Love - The Rolling Stones Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 glih besedilo za moj blog iščem... men tut rula ta komad...s5 za mano ponavljas... tko kt povsod.. jaz se spomnim, pol se pa ti ustulis in se delas de je to tvoja ideja... :xx!: :xx!: ja, ja... pesem je romanticna... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. november 2005 Prijavi Deli 10. november 2005 Laufer - Budi moja voda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.