El Nino 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 faith hill - (Here I am, wont) someone stand by me... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tyna 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Stankaa in njeni murnčki ... zdej mi pa ne gre več iz glave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Josse stone - Are you diggin on me Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Bad religion, Heaven is falling Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 U2 - Sometimes You Can't Make It On Your Own Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Lane Moje......Željko Joksimović Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Fastball - She's so high above me Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 coldplay- don´t panic Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Laura Pausini - Come se non fosse stato mai amore Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Hootie & the Blowfish-Let Her Cry Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 REM, loosing my realigion, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Faith Hill, the better days Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 don´t worry, be happy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ONE .....U2 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Mario Lopez - Angel Eyes Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Return to innocence..Enigma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Geri Halliwell- Mi chico latino Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Saint of me...Rolling stones Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Mario-let me love you Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saint of me...Rolling stones Mysterious ways ....U2 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Hollaback girl- Gwen Stefani Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 ENKRAT, ENKRAT, ENKRAT JE BIL EN MAJHEN ŠKRAT... Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2005 Prijavi Deli 21. julij 2005 Faith hill - Cry (so cry just a little, die just a little, a little for me) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 locura - shakira Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Željko Joksimović-Lane Moje Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.