Brusnica 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Protestiram Brusnica posluša isto muziko kot jaz hehe okvirno pomoje že... drugače sem pa nora na metal (folk, instrumental, alternative, symphonic...), rock (indie, alternative, folk,...) potem pa še jazz, soul in blues in trip hoppa kak reggae včasih... še enaka muska? Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Za ljubitelje Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 hehe okvirno pomoje že... drugače sem pa nora na metal (folk, instrumental, alternative, symphonic...), rock (indie, alternative, folk,...) potem pa še jazz, soul in blues in trip hoppa kak reggae včasih... še enaka muska? Z jazzom sem skregana, z reggijem tudi. Ostalo pa nekak gre. (za trip hop se mi niti ne sanja?)Tak, da umikam protest:)) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Z jazzom sem skregana, z reggijem tudi. Ostalo pa nekak gre. (za trip hop se mi niti ne sanja?)Tak, da umikam protest:)) trip hop je npr. Massive attack (bila na koncertu )http://www.youtube.com/watch?v=qfkKh568-8g drugače od reggija poslušam samo Boba Marleya (ostali mi niso všeč) drugače sta pa rock (z vsemi podvrstami) in metal (brez heavy in death (preveč upitja za moje pojme)) tut zakon x!x Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Poznam Massive attack - ne morem rečt, da dol padem od navdušenja, jih pa pustim na radijski postaji, če naletim nanje. Boba Marleya poslušam tudi jaz, ostalo pa res ničRock itak, metal pa kot praviš.(ampak moram bit primerne volje) No -z jazzom pa sem še vedno skegana. Definitivno prestavim na radiu, če naletim nanj. In pol jaz taka fajn - moja ta mlajša pa je Jasmina Stavrosa začela navirat. Tako, da so Rebelde še boljša verzija.(uf kaj smo že vse skozi dali - od Lepega Dase, do rbd..zdaj pa je pika na I - stavros pa vesna pisarovič) -zato, ker vse sošolke to poslušajo(kaj misliš, da bom tvoje drotare imela???) argument je pravi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Poznam Massive attack - ne morem rečt, da dol padem od navdušenja, jih pa pustim na radijski postaji, če naletim nanje. Boba Marleya poslušam tudi jaz Massivi so zakon, Bobič pa itak, si zavrtim The Legend, če bi rada bila boljše volje in deluje, ker te enostavno prepriča ... take it easy, lalala ... easy skanking ... baby don't worry abouth the thing, cause every little thing's gonna be allright. ... thank you, Boby. Tangerine Dream~Force Majeure kaj pa kakšen psybient, dečve, če vam trip hop, jazz, reagee na sedejo najbolj? sicer je to podzvrst psytranca , a za sproščanje ni boljše muzike. ni nič treskanja in razbijanja, čisto chilly je. recimo Ott, Celtic cross, Entheogenic, Dub Trees, Younger Brother ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Poznam Massive attack - ne morem rečt, da dol padem od navdušenja, jih pa pustim na radijski postaji, če naletim nanje. Boba Marleya poslušam tudi jaz, ostalo pa res ničRock itak, metal pa kot praviš.(ampak moram bit primerne volje) No -z jazzom pa sem še vedno skegana. Definitivno prestavim na radiu, če naletim nanj. In pol jaz taka fajn - moja ta mlajša pa je Jasmina Stavrosa začela navirat. Tako, da so Rebelde še boljša verzija.(uf kaj smo že vse skozi dali - od Lepega Dase, do rbd..zdaj pa je pika na I - stavros pa vesna pisarovič) -zato, ker vse sošolke to poslušajo(kaj misliš, da bom tvoje drotare imela???) argument je pravi To je prav hecno kaj vse nekateri naredijo ali pa včasih tudi naredimo zaradi družbe... ampak glede muske sem pa vedno bila nek izobčenec ko se spomnim še osnovne šole...vsi so poslušal bepop pa sebastjana :xx!: , jaz pa vsa ponosna Tinkaro Kovač, Siddharto, Nightwish,... Sam da je razbijal pa je blo kul Hecno je pa tudi ker sem edina v celi žlahti ki ji je všeč rock in metal... vsi ostali so na techno ali pa dance verjanti... edino ena izmed sester posluša še jazz ... ostali pa vsi enak... (čist neoriginalni) Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 Massivi so zakon, Bobič pa itak, si zavrtim The Legend, če bi rada bila boljše volje in deluje, ker te enostavno prepriča ... take it easy, lalala ... easy skanking ... baby don't worry abouth the thing, cause every little thing's gonna be allright. ... thank you, Boby. Tangerine Dream~Force Majeure kaj pa kakšen psybient, dečve, če vam trip hop, jazz, reagee na sedejo najbolj? sicer je to podzvrst psytranca , a za sproščanje ni boljše muzike. ni nič treskanja in razbijanja, čisto chilly je. recimo Ott, Celtic cross, Entheogenic, Dub Trees, Younger Brother ... Nevem zakaj me spominjajo te skupine na Enigmo ali pa Cafe del Mar Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 ambientalna je zakon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 i don't wanna stop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2009 Prijavi Deli 31. marec 2009 To many tears- Whitesnake Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 My happy ending Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. april 2009 Prijavi Deli 1. april 2009 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Not exactly od Mauziča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 če je kdo gledal make me a super model na tv 3... zmagovalka je znana....http://smilies.vidahost.com/ups/hyper-x/flame.gif Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 http://www.youtube.com/watch?v=rucC_3720e4...feature=related it is all tears, will you let me tear your heart apartopen you arms drown in my loooooooooove Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 feeeling turning your heart into stonefeeeling piercing your corageus soul noone's gonna catch you when you fall... beyond now-- Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 ena bejba iz 50tih mary had a little lamb Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 nothing compares 2 you Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 dreams... jutro... xrosex oooooooooooooo dr jutr. gremo naprej? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 god is a dj Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 a za bujeneje .. tuki te gotovo s pojstele vrže... al pa budilko čez okno.. Best of the both worlds... sploh si pa pozna Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 no you girlsnever know, now you girls never know ... how you make the boy feel... kissing. lick your cigarette than... kiss me... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 Danijela Martinovič GDJE MI JE PAMET BILA Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.