Skoči na vsebino

Pesem počutja

kodrlajsa

Recommended Posts

Protestiram x8Dx Brusnica posluša isto muziko kot jaz xDDx

hehe okvirno pomoje že...

drugače sem pa nora na metal (folk, instrumental, alternative, symphonic...), rock (indie, alternative, folk,...) potem pa še jazz, soul in blues in trip hop

pa kak reggae včasih... xDDx x8Dx

še enaka muska? x:px

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 25,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Za ljubitelje
:2src:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

hehe okvirno pomoje že...

drugače sem pa nora na metal (folk, instrumental, alternative, symphonic...), rock (indie, alternative, folk,...) potem pa še jazz, soul in blues in trip hop

pa kak reggae včasih... xDDx x8Dx

še enaka muska? x:px

Z jazzom sem skregana, z reggijem tudi. Ostalo pa nekak gre. (za trip hop se mi niti ne sanja?)

Tak, da umikam protest:))

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Z jazzom sem skregana, z reggijem tudi. Ostalo pa nekak gre. (za trip hop se mi niti ne sanja?)

Tak, da umikam protest:))

x:Dx

trip hop je npr. Massive attack (bila na koncertu xDDx xDDx )

http://www.youtube.com/watch?v=qfkKh568-8g

drugače od reggija poslušam samo Boba Marleya (ostali mi niso všeč)

drugače sta pa rock (z vsemi podvrstami) in metal (brez heavy in death (preveč upitja za moje pojme)) tut zakon x!x xDDx

Nelson Mandela

Poznam Massive attack - ne morem rečt, da dol padem od navdušenja, jih pa pustim na radijski postaji, če naletim nanje. Boba Marleya poslušam tudi jaz, ostalo pa res nič

Rock itak, metal pa kot praviš.(ampak moram bit primerne volje)

No -z jazzom pa sem še vedno skegana. Definitivno prestavim na radiu, če naletim nanj.

In pol jaz taka fajn - moja ta mlajša pa je Jasmina Stavrosa začela navirat. Tako, da so Rebelde še boljša verzija.

(uf kaj smo že vse skozi dali - od Lepega Dase, do rbd..zdaj pa je pika na I - stavros pa vesna pisarovič) -zato, ker vse sošolke to poslušajo(kaj misliš, da bom tvoje drotare imela???) argument je pravi x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest VilaSonca
Poznam Massive attack - ne morem rečt, da dol padem od navdušenja, jih pa pustim na radijski postaji, če naletim nanje. Boba Marleya poslušam tudi jaz

:2src: Massivi so zakon, Bobič pa itak, si zavrtim The Legend, če bi rada bila boljše volje in deluje, ker te enostavno prepriča ... take it easy, lalala ... easy skanking ... baby don't worry abouth the thing, cause every little thing's gonna be allright. ... x:Dx thank you, Boby. x8Dx

Tangerine Dream~Force Majeure

kaj pa kakšen psybient, dečve, če vam trip hop, jazz, reagee na sedejo najbolj? sicer je to podzvrst psytranca x:px, a za sproščanje ni boljše muzike. ni nič treskanja in razbijanja, čisto chilly je. x:)x

recimo Ott, Celtic cross, Entheogenic, Dub Trees, Younger Brother ...

Poznam Massive attack - ne morem rečt, da dol padem od navdušenja, jih pa pustim na radijski postaji, če naletim nanje. Boba Marleya poslušam tudi jaz, ostalo pa res nič

Rock itak, metal pa kot praviš.(ampak moram bit primerne volje)

No -z jazzom pa sem še vedno skegana. Definitivno prestavim na radiu, če naletim nanj.

In pol jaz taka fajn - moja ta mlajša pa je Jasmina Stavrosa začela navirat. Tako, da so Rebelde še boljša verzija.

(uf kaj smo že vse skozi dali - od Lepega Dase, do rbd..zdaj pa je pika na I - stavros pa vesna pisarovič) -zato, ker vse sošolke to poslušajo(kaj misliš, da bom tvoje drotare imela???) argument je pravi x:Dx

To je prav hecno kaj vse nekateri naredijo ali pa včasih tudi naredimo zaradi družbe...

ampak glede muske sem pa vedno bila nek izobčenec ko se spomnim še osnovne šole...

vsi so poslušal bepop pa sebastjana :xx!: , jaz pa vsa ponosna Tinkaro Kovač, Siddharto, Nightwish,... Sam da je razbijal pa je blo kul xDDx

Hecno je pa tudi ker sem edina v celi žlahti ki ji je všeč rock in metal... vsi ostali so na techno ali pa dance verjanti... edino ena izmed sester posluša še jazz x:)x ...

ostali pa vsi enak... (čist neoriginalni)

Nelson Mandela

:2src: Massivi so zakon, Bobič pa itak, si zavrtim The Legend, če bi rada bila boljše volje in deluje, ker te enostavno prepriča ... take it easy, lalala ... easy skanking ... baby don't worry abouth the thing, cause every little thing's gonna be allright. ... x:Dx thank you, Boby. x8Dx

Tangerine Dream~Force Majeure

kaj pa kakšen psybient, dečve, če vam trip hop, jazz, reagee na sedejo najbolj? sicer je to podzvrst psytranca x:px , a za sproščanje ni boljše muzike. ni nič treskanja in razbijanja, čisto chilly je. x:)x

recimo Ott, Celtic cross, Entheogenic, Dub Trees, Younger Brother ...

Nevem zakaj me spominjajo te skupine na Enigmo ali pa Cafe del Mar :palec: x^x

Nelson Mandela

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...