Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Jura Stublic&Film: Sjecam se prvog poljubca Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Jura Stublic&Film: Sjecam se prvog poljubca Kaj je samsonajt, kaj travmiraš? Toše Proseki - Čija si? Samo moja nisi!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Kaj je samsonajt, kaj travmiraš? ...mah ne vem, u losoj formi sam... ze par dni non-stop tale komad poslusam... in mal emocionalno inventuro delam... kdo bi si mislu, da so nekje se te obcutki... sam vzvod rabis... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...mah ne vem, u losoj formi sam... ze par dni non-stop tale komad poslusam... in mal emocionalno inventuro delam... kdo bi si mislu, da so nekje se te obcutki... sam vzvod rabis... Pa ne mi rečt, da tist delaš, k si mi reku, da nikol ne? Če ja, ti čestitam! Če ne s pa res ena pizda! That's just my way for making you feel better. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Pa ne mi rečt, da tist delaš, k si mi reku, da nikol ne? Če ja, ti čestitam! Če ne s pa res ena pizda...to lih se ne, sam sem pa najblizje temu v zadnjih 8 letih... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...to lih se ne, sam sem pa najblizje temu v zadnjih 8 letih... Eh, sej sm vedla, da spet nakladaš! :xx!: No, pa smo spet pr E.T. Da ti nisam bila dovoljna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 No, pa smo spet pr E.T. Da ti nisam bila dovoljna! ...ekh jne morem verjet, da ti komu ne bi bila dovoljna... velik prej bi te blo prevec... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...ekh jne morem verjet, da ti komu ne bi bila dovoljna... velik prej bi te blo prevec... Yeah, Samsonajt is back! Sm vedla, da morm sam mal dreznt, pa bojo spet ''komplimenti'' padal. Kok mi paše! Šeeeeeee...a še slikco postnem, kako zdej zgledam, k sm bolana? Ti dam še kak navdih, mrbit? E.T. Drugo ime ljubavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...sori... ne znam jokat... pol pa ta gnev po folku spuscam...bigtajm sori!!! Pocajti se, da gremo s5 1X nmau u hrib!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ...sori... ne znam jokat... pol pa ta gnev po folku spuscam...bigtajm sori!!! Pocajti se, da gremo s5 1X nmau u hrib!! Eh, sej nism zamerla, no. Vejšde, k pridm k seb, gremo sopst....na-nasledn tedn, k v četrtek grem v prago. E.T. Ne traži ljubav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Toni Cetinski - Plamen Ljubavi Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 The Cure... Friday I'm in love Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Bananarama: Robert de Niro's waiting Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 no doubt: dont speak (pa nism zalosten! sam na novo zalublen..bom al sm pa ze..) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 HAPY DAY (trzaski dolgoletni ansambel, voditelj vsestranski umetnik IGOR MALALAN ) ROGOVI KRATKO + JEDRNATO! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Psihomodopop: Frida Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Riblja Čorba - nemoj danas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 ...dubu idejo od untitleda... Riblja Corba: Volim, volim zene... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Jethro Tull - Heavy Water Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Disciplin A Kitchme - Behind Nine Hills Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Disciplin A Kitchme - Behind Nine HillsO, dobro jutro! Smo že vstali? E.T. Daj probudi me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 uh kdaj že je že 4ure pokra za mano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Disciplin A Kitchme - I've Got Those Teknicolor Eyeslahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Dire Straits - Brothers in arms... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Madonna : Hung up Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.