Uriella 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Tell me that you'll open your eyes ... Kul, da bo SP predskupina U2. Dve muhi. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 u nama je sudbina budučih dana Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 čolić zdravko-glavo luda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Generacija 42(Korni grupa) Lipe cvatu (Bijelo dugme) Ona se budiNiko kao ja (*1. komad na basu k sem se ga naucila - po smoke on the water ) (Sarlo akrobata)Cudna suma(Disciplina kicme) Moja si (*uhh!!! zdle nasla sploh po tisocih letih, k vcas cist shizila, pa ni bil znan komad)(Idoli) .... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 Super priredba pesmi od Isley brothers. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. april 2009 Prijavi Deli 23. april 2009 objemček, kdo pa to poje original... jaz sem se pa na tole spomnila ..ena iz osemdesetih... Diferent Corner - George Michael Ma sej sem ti napisal, da Isley brothers. Tale je tut zelo lepa: Pa tale mi je dobra,..taka iskrena, poštena,.pa dober aranžma:GM - An easier affair Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Faith Hill- there you'll be Tale mi je pa zdaj prav pasala... Ne glede na njeno ozadje in vse, mi je od te ženske glas tako zelo seksi... :2src: Odlična je. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. april 2009 Prijavi Deli 25. april 2009 Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Ne morem nehat poslušat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Blue Foundation - Eyes On Fire Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Hafis: Zapleši z Menoj - Moja bleščeča podoba HAFIS: Zapleši z Menoj... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Akon - Freedom Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Timbaland ft. One Republic - Apologize Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2009 Prijavi Deli 29. april 2009 Amazing Street Performer Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 Izgubljeni Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 pa tole tudi (denes se mi poje ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 when it's good, then it's good, it's so good, 'till it goes bad Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 30. april 2009 Prijavi Deli 30. april 2009 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BK8J6OarR4A...feature=relatedRano ranije http://www.youtube.com/watch?v=zLKiaQDJ4tY...feature=relatedČekala je jedna žena Alibaba[/url Uvenut ću ti kao ruža ... Dobro jutro! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 man gup danima ti sljedim znadem sve o tebiprođeš pored mene... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Dobre djevojke Marke nemama jeda ti pišem pisma ljubavna... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.