janko 13. avgust 2009 Prijavi Deli 13. avgust 2009 če že more srat, nej prej saj kej dobrga poje poje... ne poje... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. avgust 2009 Prijavi Deli 15. avgust 2009 Words are very unnecessary !!!!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. avgust 2009 Prijavi Deli 15. avgust 2009 Zanimiv besedilo ,ceprou ga cist tesko sledim Ce poslusam sam musko brez besedila mi je prou brezvezen komad. ampak ce se matram besedilo brat in dojet, vse skupi cist drgac izpade. Izpade mi celo dobr ker mi drgac nebi.Thanks, k sm se naucu neki Aja, kwa pomen "Objecting to racism's, like a candle in the dark?" Mogoce kt, z namero rasizma, v primerjavi luci v temi, al kako? Kar dejansko pomen nekak da podpirajo to al kaj? Sam pol naprej pa prau, da brezveze da se ufuravajo nekak ane. Tut kulsk kar razlozi zakaj. Upor kot nova oblika nasilja nekak. Sam pol mi je pa mal meme k prau da hoce anarhijo; obenem pa se temu upira nekak!? Stands for what then? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. avgust 2009 Prijavi Deli 15. avgust 2009 full pankrski besedil! you've got to hide your love away The Beatles - Ticket to RideA Hard Day's Night Part One - kaksni zadrgnjeni casi in bolj ko so zadrgneni casi, vec je tega: Beatles - Twist & Shout (live in 65) malikovaja in cascenja idolov. The Beatles - Something (1969) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 kulsk. sicer sem drugo tut jst zasteku, sam ni mi jasn nekak k nasprotno pove al kaj?"Objecting to racism's, like a candle in the dark?" to ne stekam kaj je v konekstu celotne pesmi ta stavk not pol. ja. prioritete! o tem tut sam razmisljam sirse ze kar nekaj casa. o pomanjkanju zavedaja, kateremu sledijo prioritete, ki to to dejansko za ta prostor in cas niso. Je pa tesko sodit, ker so zadeve pomoje zlo siroke; razvolj clovestva itn. hudo k se ta blindenes sprevrze v "protest" ali pa egoizem. vmesne poti pa se ne najde. clovek na robu, ne vidi izhoda k tko. drugi si manejo roke naprej. zaenkrat. ampak tesko o tem govorim, ker ne zivim v kaksnem hudem pomankanju, temvec zgolj o tem kar lahko vidim in obcutim. men je komad kul, ce poslusa mbesedilo zraven, sicer ne tolk. le kaj je pesnik s tem mislil? no sej pove. da smo vsi "niggerji"... ne glede na barvo kože. eni imajo nekaj več pravic, eni malo manj, eni so bogati, drugi stradajo, eni se lahk poročajo, geji se ne smejo , itdpa ne da je kaj narobe s tem, da bi vsi imeli enake pravice/možnosti, ampak ne glede na vse razlike in diskriminacije smo vsi v istem dreku - uni tam nekje imajo oblast nad nami in upravljajo z našimi življenji. zato je v bistvu nesmiselno hodit po protestih, zahtevat spremembe zakona, s tem se ves sistem itak še naprej vzdržuje, pa čeprav se kake malenkosti lahko spremenijo. to je kot če maš 2 tigra, eden je v 5x5m kletki, drugi v 10x10m, enega dresiraš, da zabava folk s triki, drugi lahk sam poležava ves čas, potem se taprvi razpizdi, da hoče enake pravice kt tadrug pa daš še njemu 10x10 kletko in ga pustiš mal počivat, in je (kao) zadovoljen potem in ti maš mir. še vedno sta pa oba v kletki, tvoja last. stvari se spreminjajo, problem ostaja. crassi so en izmed najboljših bendov sicer muska je večinoma težko poslušljiva (ta komad je še normalen), imajo pa ful dobra besedila, moraš še kaj razmišljat zraven (ne sam jokcat, ko poslušaš ahhhh my love has left me, my heart is broken ) ------- I Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 can't be with you tonight Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 Velvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 can't be with you tonight Velvet kaj mi delate kaki "štikli": iz prejšnjega tisočletja iz časa moje mladosti in mojih sanj... bemu se počutim ,ko dinozaver Judy bucher Some Broken Hearts Never Mend... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. avgust 2009 Prijavi Deli 16. avgust 2009 jah, če smo pa tko scortkani dans Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 jah, če smo pa tko scortkani dans aja, mi sme bli sam na smrt prestrašeni WHY WORRY DIRE STRAITS ....same people can be bad......še nekaj starega rocka za dušo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 kaj pa ta?a ti je tud ??I wish I could take the pain for You...things get damaged..things get broken....... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 Charlie & Eddie - Would i lie to you Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 19. avgust 2009 Prijavi Deli 19. avgust 2009 Lil Jon feat. Ice Cube Roll Call Respect Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 21. avgust 2009 Prijavi Deli 21. avgust 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. avgust 2009 Prijavi Deli 22. avgust 2009 Charlie & Eddie - Would i lie to youPri tej pesmi je hec ta, da izjavi: "Would I lie to you, Baby? Yeah!" Spodaj komentarji, kako je lepa ta pesem... Očitno ni noben poslušal besedila. Ženska spi z enim in misli na drugega in to bi naj bila romantika in ena najlepših slovenskih pesmi. Nekam bolano pravzaprav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. avgust 2009 Prijavi Deli 25. avgust 2009 http://www.youtube.com/watch?v=inz9Sa_CVFs Deacon Blues in še Aja , en mojih najljubših komadov ever http://www.youtube.com/watch?v=WFKSyP5pNE0 Rubka jazzovska duša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 27. avgust 2009 Prijavi Deli 27. avgust 2009 Brotha KAM - Benefits Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 Linkin Park - What i ve done še nekaj romantičnega Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 Alice in Chains - Man In The Box Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 2. september 2009 Prijavi Deli 2. september 2009 jes maj bejbi :fiju: :fiju: NO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 ***They said you wouldn't make it so far uh uh And ever since they said it, it's been hard But never mind that night you had to cry Cause you have never let it go inside You worked really hard And you know exactly what you want and need So believe and you can never give up You can reach your goals Just talk to your soul and say… (Chorus:) I believe I can (I can) I believe I will (I will) I believe I'll go on dreams that are real (know that my dreams are real) I believe I'll stand (Oh yea) I believe I'll chant I believe I'll grow real soon and (That's why) That is what I do believe Your goals are just a thing in your soul uh uh And you know that your moves will let them show You keep creating pictures in your mind So just believe they will come true in time It will be fine Leave all of your cares and stress behind Just let it go Let the music flow insideForget all your pain And just start to believe (Chorus:) I believe I can (I believe I can oh yea) I believe I will I believe I'll go on dreams that are real (All of my dreams are real) I believe I'll standI believe I'll chant (I gotta chant) I believe I'll grow real soon and (ooo) That is what I do believe Whoa oa oa YEA… (Music break) Never mind what people say Hold your head high and turn away With all our hopes and dreams I will believe Even though it seems it's not for me I won't give up I'll keep it up Look into the sky I will achieve all my needs I will always believe….OoOo (Chorus) I believe I can I believe I will (I can) I believe I know my dreams are real (I got strength) I believe I'll stand (watch me watch me watch me yeah)I believe I'll chant I believe I'll grow real soon and (yes thats why)That is what I do believe (I do believe in me) I believe I can I believe I will (oh yea) I believe I know my dreams are real I believe I'll stand I believe I'll chant (I gotta chant) I believe I'll grow real soon and That is what I do believe (I do believe! yayeeyay) Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 Yolanda Adams - Never Give Up ***Visions that can change the world trapped inside an ordinary girl She looks just like me too afraid to dream out loud And though it’s simple your idea, it won’t make sense to everybody You need courage now If you're gonna persevere To fulfill divine purpose, you gotta answer when you're called So don't be afraid to face the world against all odds CHORUSKeep the dream alive don't let it die If something deep inside keeps inspiring you to try, don't stop And never give up, don't ever give up on you Don't give up Every victory comes in time, work today to change tomorrow It gets easier, who’s to say that you can’t fly Every step you take you get, closer to your destination You can feel it now, don’t you know you're almost there? To fulfill divine purpose, you gotta answer when you're called So don't be afraid to face the world against all odds CHORUSKeep the dream alive don't let it die If something deep inside keeps inspiring you to try, don't stop And never give up, don't ever give up on you Sometimes life can place a stumbling block in your way But you're gotta keep the faith, bring what's deep inside your heart to the lightAnd never give up Don't ever give up on you BRIDGE:Who holds the pieces to complete the puzzle? The answer that can solve a mystery The key that can unlock your understanding It's all inside of you, you have everything you need yeahhhh Sooooo, keep the dream alive don't let it die If something deep inside, keeps inspiring you to try don't stop And never give up, don't ever give up on you Sometimes life can place a stumbling block in your way But you're gotta keep the faith, bring what's deep inside your heart yeah your heart to the lightAnd never give up Don't ever give up on you Nooo don’t give up,No, no, no, no don’t give up Oh, no, no, no, no don't...give...up Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.