Vojko 8. oktober 2009 Prijavi Deli 8. oktober 2009 O lezi, o lezi, o lezi o lezi lebe, da te jedem ustaj ćebe, da ja legnem pa me pokrij, da ne zebem. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 radio:http://www.patmetheny.com/live365/index2.html Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 Sonata Arctica - Everything Fades To Gray Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 october project Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ztkQ5S1sAJw...feature=related Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 POTF Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 v naslednjem živlejni bom emzi hektor Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 SIDDHARTA - Napalm 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 Za naslednje življenje ..eno kontra Hecktorju... Every body singing....en E.T -jček to je pa biu time dilation predpubertetniške zavesti in edina asocija na kontra je tole v bistvu si meje kot take res sami postavljamo. sami na sebi smo neomejeni. ampak takoj, ko zavzamemo neko pozicijo, takoj ko rečemo prvo črko, ko se obrnemo k sočloveku ali/in k stvari z določenim namenom, se vsa neskončna potencialnost biti skrčni na nekaj majcenega, definiranega, raztolmačenega, pojasnjenega in samoumevnega. čudenje zamenja apologija. čista neskončnost postane predmet in neskočna zavest človek, njuno medsebojno razmerje pa produkcijska metafizika. od tu naprej so pomembni kazalci uspešnosti, učinkovitosti, dodane vrednosti. in kako lahko človek brezbrižno opazuje opisano redukcijo, ko pa že sam ve, da je njen predmet in hkrati rezultat x!x tako, da vzame ekstazi in skače par dni vkup Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 13. oktober 2009 Prijavi Deli 13. oktober 2009 Dissection - Maha Kali Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 hm ...no jaz res, ko limam muziko ne mislim tko globoko . Posebej, če komu kakšno kontro prilepim ...tko da ..hektor pravi poletja ne bo ...E:T ..pa da bo ...sam to sem hotla ... AAJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nisem pušteku spljoh u glavnem... ostal bo spomin na iskanja,...bilo je lepo. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 to je muska http://www.youtube.com/watch?v=mzNEgcqWDG4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Michael Buble.... vse... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 Hvala objemčku, da me je spomnil na ta čudovit komad.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 16. oktober 2009 Prijavi Deli 16. oktober 2009 Hysterica - We're the Undertakers Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Approaching Storm(intro), Black Dream Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Alison Krauss-Restless --Ne vem al je plagiat, al namerno kopira Letece Potepuhe in je to tut navedeno kje!? Poje pa Klemen Ticar, ko je bil se pri Potepuhih! Pa se Leteci Potepuhi - Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. oktober 2009 Prijavi Deli 18. oktober 2009 Can I steal your mind for a while? Can I stop your heart for a while? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. oktober 2009 Prijavi Deli 19. oktober 2009 Matisyahu - One Day Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 19. oktober 2009 Prijavi Deli 19. oktober 2009 amy macdonald - barrowland ballroom Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. oktober 2009 Prijavi Deli 19. oktober 2009 Moonspell - Dreamless Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. oktober 2009 Prijavi Deli 20. oktober 2009 freeallmusic.com Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.