aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 artful dodger - woman trouble Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Toni Cetinski : Malena (RMX 2003) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Crna dama ...Smak (odličen rok bend izpred kaj vem kolko let...Točak pa to) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Bryan Adams-Lets Make a Night to Remember Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Lutka sa naslovne strane ......Riblja čorba........dans mi nekak star jugo rok sede Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 arftul dodger - summer jam xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 cranberries: just my imagination Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Nols: za cranberries Js pa dons My chemical romance...Helena Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Anouk- Sacrifice Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Marc Anthony : TragedyTime after timeYou turned from what I thought was goodAnd leave me behindYou should've loved me like I knew that you could But oh, noThis won't be no hard goodbyeOh, NoYou can't hurt me this time................................ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 norah jones- dont know why Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Toni Cetinski >> rijeka ljubavi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Roxette - How do you do Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 U2 >> with or without you Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 U2 - beautiful day Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Sheryl Crow >> good is good Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 IN THE COLD, COLD NIGHT~THE WHITE STRIPES Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 REM: Fall On Me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ISAACK HAYES - Strangers in paradise Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 the Animals >> house of the rising sun Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Madona - Hung up. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Toni Cetinski >> blago onom ko te ima Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Michael Bolton >> when a man loves a woman When a man loves a womanCan’t keep his mind on nothin’ elseHe’d trade the worldFor a good thing he’s foundIf she is bad, he can’t see itShe can do no wrongTurn his back on his best friendIf he puts her down When a man loves a womanSpend his very last dimeTrying to hold on to what he needsHe’d give up all his comfortsAnd sleep out in the rainIf she said that’s the wayIt ought to be When a man loves a womanI give you everything I got (yeah)Trying to hold onTo your precious loveBaby please don’t treat me bad When a man loves a womanDeep down in his soulShe can bring him such miseryIf she is playing him for a foolHe’s the last one to knowLoving eyes can never see Yes when a man loves a womanI know exactly how he feels’cause baby, baby, babyI am a manWhen a man loves a woman Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 D I A N A ...............Paul Anka ..... noc ..... pridna .............. Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 DIANA Na, celo noc tuki ruguvilva pa se enga sulidnga pusiljevalci ni! Glej kolk je ura? Se ze skor svita! Kuko gre ze tista? Ooooooooo sooooooleeeee miiiioooooooo ...... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.