Liriel 21. november 2009 Prijavi Deli 21. november 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. november 2009 Prijavi Deli 22. november 2009 ja. sorry za mojo nepoznavanje tocnosti imena byorg mi nekak bolj skandinavsko-islandsko zveni kiborgsk (tko bi se lahk kaksno mesto imenovalo tam). whatever. kdo/kaj je byorgica? misliš bjork? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 aha ... ma je tebi taka zvrst dejansko všeč? včasih veliko bolj. všeč mi je vsebina/besedilo, ki govori proti nasilju močnejšega. zdaj, ko se že bolj staram in me dvajsetletniki že redno vikajo, se je tudi moj glasbeni okus malo bolj umiril. matrix izvedba Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 Yellow Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2009 Prijavi Deli 23. november 2009 American Music Awards - winners >kr neki ane mogoce bi se moglo imenovat American Popular Awards, ne pa music awards. in se tukaj > Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 no, ce si pa ze vse "z-organizirala", se ti pa z veseljem pridruzim Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isok 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 Jaundiced eye Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. november 2009 Prijavi Deli 25. november 2009 jap prjatli nimajo kaj iskat na peci. cist grozn tole... ti mene zmer prizemljis. why does my heart feel so bad Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 Piping Live Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 I Dreamed a Dream: http://www.youtube.com/watch?v=Yt-IBJpEMzA&feature=fvw Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. november 2009 Prijavi Deli 26. november 2009 men zlo fajn komad pa se besedilo je fajn.Pink -Who Knew.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. november 2009 Prijavi Deli 27. november 2009 http://www.youtube.com/watch?v=WsDWk0ppXi4 končn en spot, k so nage babe not Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. november 2009 Prijavi Deli 27. november 2009 Freestyle - Don't Stop The Rock Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. november 2009 Prijavi Deli 27. november 2009 working class hero-john lennon into the mystick-joe coocker Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. november 2009 Prijavi Deli 27. november 2009 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 28. november 2009 Prijavi Deli 28. november 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2009 Prijavi Deli 28. november 2009 joj, kaj si povedala, zdej bodo/mo vsi klikal na povezavo končn en spot, k so nage babe not Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. november 2009 Prijavi Deli 28. november 2009 Japajade... Janko a si ti po ta novem punca... Free kliknil?... zarad bab mislim... ??? kje so nage babe?aja... tam misliš... ne vem, nisem gledal spota. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liriel 29. november 2009 Prijavi Deli 29. november 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 It's time Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 30. november 2009 Prijavi Deli 30. november 2009 Metheny&Haden - He's gone away Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 http://www.youtube.com/watch?v=gTXVMGbpVRw...feature=related Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 Broken Glass By The Why Store dobr bobna Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.