free 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 full dober komad drgac! sploh besedilo ga je pa malo preuredil v danes v tem posnetkuEvery breath you take Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 out of the dark-itaq Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 out of the dark-itaq Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natalina 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 Mya-Do you only wanna dance Citiraj ...vesolje med zvezde nevidne črte riše, povezuje ljudi ki jih več ni, vsaka zvezda poje svojo zgodbo, zgodba o ljubezni sva jaz in ti...♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. december 2009 Prijavi Deli 4. december 2009 liebe ist-nena Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. december 2009 Prijavi Deli 5. december 2009 HEARTKILLER - HIM Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. december 2009 Prijavi Deli 5. december 2009 stairway to heaven Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natalina 6. december 2009 Prijavi Deli 6. december 2009 že učeri in dones skos on skos prva kitica tele pesmi... Siddharta - Venom E...prva kitica <3<3 Citiraj ...vesolje med zvezde nevidne črte riše, povezuje ljudi ki jih več ni, vsaka zvezda poje svojo zgodbo, zgodba o ljubezni sva jaz in ti...♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 cel koncert glih za uno temohttp://www.lunin.net/forum/style_images/1/nav_m.gif"kako naprej ko zveza postaja neznosna?" nekak. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. december 2009 Prijavi Deli 7. december 2009 more than words-extreme all about soul Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Sex ist eine Schlacht, Liebe ist Krieg. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 8. december 2009 Prijavi Deli 8. december 2009 Ne morem da ne bi.....Ma sej konc-koncev spljoh ni slab tale Zmazek.... Janez dela to z občutkom.... Pa še en tak......heavy.....moj stil http://www.youtube.com/watch?v=jZFVuVOvxls R.P.M(Rhyme Poetic Mafia)-Whatcha Claimin' West.west! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. december 2009 Prijavi Deli 9. december 2009 dober komad. The Doors - The end Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. december 2009 Prijavi Deli 10. december 2009 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 tole sem danes cel dan jodlala-zjutrej...no potem sem pa na zborovsko prešaltala... no tale je pa prelepa...tud zborovska ob taki muziki pa resno pomislim na...samomor. če že kakšne domače, se morajo vsaj zizike majat. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 11. december 2009 Prijavi Deli 11. december 2009 Rihanna - Russian Roulete Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 elvis presley - always on my mind Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. december 2009 Prijavi Deli 13. december 2009 water from the moon-celine dion "zborček žensk" za lahko noč ...grem spat ... lepe sanje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Zanimivo, da mi je njeno petje dosti bolj všeč. če zraven gledam še video. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 evanescence-my immortal http://www.evanescence.com/ Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 jst sm pa se zmer klele... boza tale komad evanescence-my immortal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.