aiwa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 artful dodger - think about me Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Leo Sayer- When I Need You Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Simon&Garfunkel: Bridge over troubled water Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Kid Rock - Lonely Road Of Faith Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 O, sami dobri komadi.Pa še en po mojem izboru: Nick Cave- Nature boyPa še: Tanja Ribič- Brez tebe ne bi xrosex Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Amerie - One Thing Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Robbie Williams >> triping Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 verve: sonnet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Sting: Fields of gold Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Rui Da Silva >> touch me Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Sarah Brightman - Once in a lifetime When you touch meI burn insideCold and shiver down my spineWhen you take meSo hot in love Can't get enough When I realise there's no telling liesThen I know it once in a lifetimeMaking love to youEverytime it's newYou know you're my once in a lifetime Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Toni Cetinski >> rijeka ljubavi Puno toga želijo bi tebi rečiAli riječi san u grlu ostale suTi me topiš kao ledMožeš imat cijeli svijet u trenu. Pogledom kao da mi želiš rečiDa razumiješ što osječam ja sanI da znaš da ljubav ženUvijek stanovati tuDal sve što kažeš je... Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Rijeka ljubavi u našim mislimaKupamo se vodom siječanjaOvim okam olimaZaljubljeni ti i jaAl sve što kažeš je… Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Ljubi me, ljubi metvoje ruke zovu me ustne tvoje govoreljubi me! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moonriver 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Frank Sinatra - My Way Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Bob Marley - Buffalo soldier Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ojla kapica.... En November Rain od gunsov se mi pase ze cel november pa ga se nisem zavrtel... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Toto >> hold the line Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Kelly Clarkson: Behind these hazel eyes oj ninc , heh, pol si ga pa zavrti!!!!!!!!!!!!!! predn bo november postal december Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Dr. Dre feat. Snoop Dogg >> the next episode Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Dr. Dre feat. Snoop Dogg >> the next episode C-P-T-L-B-C yeah we hookin back up la-da-da-da-dahh la-da-da-da-dahh la-da-da-da-dahh...Hey....smoke weed everday Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 he he, kapica ti pa to poznaš 50 cent >> outta control Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Mariah Carey feat. Nelly >> get your number Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Boris Novković - Vukovi umiru sami Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Lou Reed Perfect dayJinx Avantura počinje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 fade to black Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Lil'love >> little love Everybody's looking for a meaning everybody's doing their own thing And nobody's solving the problem ain't nobody helping each other. Some people give in to fear some people give into hunger Some of us live for the future some of us wonder. Give a little light give a little love Maybe there's enough for everyone. Give a little hope and a little trust Maybe there's enough for everyone Everybody's getting frustrated Why should we live with this hatred? We are all dancing on a thin line and nobody helping each other. Some people give in to fear some people give into hunger Some of us live for the future and some of us wonder Give a little light give a little love Maybe there's enough for everyone Give a little hope and a little trust Maybe there's enough for everyone Give a little light give a little love Maybe there's enough for everyone Give a little light give a little love Maybe there's enough for everyone Give a little hope and a little trust Maybe there's enough for everyone Give a little hope and a little trust Maybe there's enough for everyone Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.