nols 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 rolling stones: let's spend the night together Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Toni Cetinski >> čovjek od leda Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Texas : Getaway Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Screwdriver~The White Stripes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Robbie Williams - The Trouble With Me Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Streets of Love - The Rolling Stones Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 In the shadows~Rasmus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 "...Ker jaz sem srečen na svoj žalosten način..." (Kdo že to poje? Hvala.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 depeche mode - precious Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ronan Keating : Life is a rollercoaster Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Pika Božič - DJ Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Obsession : If I can`t have U Don't know whyI'm surviving every lonely dayWhen there's got to beno chance for me My life would endand it doesn't matter how I cryMy tears of loveare a waste of timeif I turn away Am I strong enough to see it throughGo crazy is what I will do If I can't have youI don't want nobody babyIf I can't have you, oh oh oh ohIf I can't have youI don't want nobody babyIf I can't have you, oh oh oh... Can't let goand it doesn't matter how I tryI gave it all so easilyto you my love To dreams that never will come trueAm I strong enough to see it throughGo crazy is what I will do If I can't have youI don't want nobody babyIf I can't have you, oh oh oh ohIf I can't have youI don't want nobody babyIf I can't have you, oh oh oh... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moonriver 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Sade - The Sweetest Taboo Brian Ferry - Don't Stop The Dance Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ... zato ker NE čutim....Robbie Williams : Feel ............ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ... zato ker NE čutim....Robbie Williams : Feel ............ kwa ne čutš? itak da me čutš lil'love >> little love Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Anouk, R U kiddnig me Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Anouk, R U kiddnig me ne! Bryan Adams >> East side story Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 puff daddy & faith ewans - i'll be missing you Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Rock around the clock Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Sugababes- too lost in u Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Bryan Adams >> I was only dreamin Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Texas : Getaway I love this song!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Videosex - Across the universe Ahhhhhhhhh..........odlično za sproščanje, res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Aerosmith- Rag doll Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Charlotte Nilsoon - Take me to your heaven Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.