Skoči na vsebino

Pesem počutja

kodrlajsa

Recommended Posts

xokx x;)x

... nož u ledža! x:o)x x:Dx x;)x

... na Boo sem pa čist pozabla! xokx

(smo igrale s temi bendi - no z Disciplino, v BG [akademija], naš najboljši koncert ever... za Boo se pa ne spomnim, ampak mislim da smo tud mel kak koncert skupaj... enkrat je bil event s temi bendi v Piranu, nek festival... z Idoli sem pa žurala na privat partijih v BG... to so pa bli časi x8Dx)

wwwaaauuu :palec:

kwa pa je zdej z usemi njimi?

a še kej migajo?

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 25,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Koja po mojem ziher (ful simpatičen tip, žurer, sicer zajebant, mal cinik, faca)...

Za Idole ne vem, je pa ful teh tipov pol na kakem džanku pristalo. BG je bil že tedaj velemesto (recimo smo bežal pred silosi, so streljal (x!x) za nami :eek: xyesx)... tko da je bilo ogromno kriminala in dopa, ful tega folka (punk in alter scene) je to zjebalo. :o|o:

Poleg tega so pa že *stari* x:o)x (sej so tud od mene vsi starejši).

Tko da - pojma nimam kaj delajo zdej.

Škoda. To je bla res dobra scena. Tak žur je bil sam še v Berlinu (so tud vsi tujci, ki so k nam prišli [dobesedno z vsega sveta [usa, australija, nemčija, švedska, italija, kanada....], okol popadal na to sceno)...

--------------------

prvi komad ki sem se ga na basu naučila (po smoke on the water seveda x:Dx x:px):

Šarlo: Niko kao ja

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

V bistvu sem včer hotla zastavit (za štos, v duhu te 'slovenske glasbe', kvot pa tega), da bi nekaj časa dajali samo slo glasbo (x:o)x x;)x)... al da bi celo odprli novo spešl temo za to (da vidmo, če mamo materiala dost)..

No pol se mi ni dal..

Ampak zdajle gledam in vidim, da so se TŽB *kar same gor dale* - na youtube (ČG posla x;)x)

V glavnem, mal slo cca 25 let stare muzke (namig: boxe na minimum x:px x:Ix)

http://www.youtube.com/watch?v=kSPRDrj1EAw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=pfGbi8GonGU

(*to je blo smeha zdajle! x:o)x x:Ix)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:px x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...