Skoči na vsebino

Pesem počutja

kodrlajsa

Recommended Posts

• Komentarji 25,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dennis Chambers solo with Tetsuo Sakurai and Greg Howe

-

marsa, k si glih jinks lover; bodo imeli 9 novembra koncert v kino siska x;)x

si se nafural mal na glasbico, a, ko si videl svoj video pa mal podoživel... x:)x

Jaz sem tud zadnjič nekaj brskala, pravzaprav sem sam dežuje iskala, pa svašta našla...

Dobr je tole kar si dal... sicer sem zdaj in the mood za drugo muzko, sam je kul, tud lep bas (k najprej je ful kitare, js nisem tolk za kitaro, sem ritem sekcija x;)x - tko kot ti... no men je bas un gušt komada xDDx, sm [bla] prvenstveno basistka, bobne sem začela igrat *silom prilike* in *iz inata* x:px)

Hvala za info. :palec: (pa še v šiški je)

sam ne hodim na koncerte (več), ne da se mi gledat/poslušat, hočem rajš plesat. xDDx Pa še boljši so mi studijski posnetki, valjda sem se teh garažnih in koncertnih posnetkov in soundov do sitega nažrla. x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

mal. sem pa obcasno nafuran itaq.

Tetsuo Sakurai BASS SOLO

si se nafural mal na glasbico, a, ko si videl svoj video pa mal podoživel... x:)x

Jaz sem tud zadnjič nekaj brskala, pravzaprav sem sam dežuje iskala, pa svašta našla...

Dobr je tole kar si dal... sicer sem zdaj in the mood za drugo muzko, sam je kul, tud lep bas (k najprej je ful kitare, js nisem tolk za kitaro, sem ritem sekcija x;)x - tko kot ti... no men je bas un gušt komada xDDx, sm [bla] prvenstveno basistka, bobne sem začela igrat *silom prilike* in *iz inata* x:px)

Hvala za info. :palec: (pa še v šiški je)

sam ne hodim na koncerte (več), ne da se mi gledat/poslušat, hočem rajš plesat. xDDx Pa še boljši so mi studijski posnetki, valjda sem se teh garažnih in koncertnih posnetkov do sitega nažrla. x:Dx x;)x

Pat Metheny Group

:vio:

tok paše psy zadnje čase, ahhhh x:Xx

:palec: js sem eno obdobje ful šizila na to pa na vsakem trensu vse noči preplesala (ja, zunaj je itak najbl špon, men je še skor bl ob rekah všeč kot ob morju, k če je morje, se ne morem ne kopat, če je pa dobra muzka, pa ne morem ne plesat, pa se ne bi mogla odločit xDDx x:px)

No pol sem se ga pa zasitila za en cajt, si pa včas kej tacga nabijem k pospravljam al pa kej (da me mal 'požene' xDDx)

xDDx .... sem se spomnila, ko sem zgornje poste brala.

Uh hud bas, to moram timu predvajat. x8Dx

(on tud basira in to prav dobr x^x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...