čebelca 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 prinesi... cvetje in poletjekot obet omamnih dni,kot lepoto vseh skrivnostkot resnico... ana dežman Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 people are strange_ the doors Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Faith Hill, This Is Me... *i'm just like everybody else, i try to love jesus and myself...* Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 katrina and the waves: walking on sunshine xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anu 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 Dancing with Myself Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2005 Prijavi Deli 22. julij 2005 ZOO station.....U2 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Daleko od istine ......Azra Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Madonna- like a prayer Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lane Moje......Željko Joksimović Plešimo.... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 UHVATI RITAM Parni valjak AKON - LONELY Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Psihomodo pop - Frida Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Pokvarena žena .....Let 3 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 poslušam od prijatelja podarjen CD Patetico... Bolj kot pesmi, pevka, me pritegne besedilo na CD ju... Piše: Vedno pride čas, ko rečemo"Še nikoli ni bilo tako", pride nekdo in se ti zdi, da pred njim ni bilo ničesar, nikoli ničesar. Da človek sploh nikoli ni nič doživel, da je bilo pred njim vse samo eno čakanje, le priprava na to, da se ti zdaj dogaja... NIkoli se nisi z nikomer tako pogovarjal, nikoli nisi z nikomer takih stvari počel, nikoli te ni nihče tako poljubil, pobožal, stisnil, ... in tale misel se mi še posebej dopade... Ljubezen čara, spreminja nas v nežne dušice, ki vedrijo v gnezdih objema naših ljubljenih Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Sm dala kr DNB radio Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Toni Cetinski-ljubi me Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Soraya - De Repente Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Danes je pa nekdo zelo glasbeno - pesniško navdahnjen Za mene pa še vedno (kot že nekaj časa) velja pesem: Kao ti - Parni valjak <{POST_SNAPBACK}> poslušam od prijatelja podarjen CD Patetico... Bolj kot pesmi, pevka, me pritegne besedilo na CD ju... Piše: Vedno pride čas, ko rečemo"Še nikoli ni bilo tako", pride nekdo in se ti zdi, da pred njim ni bilo ničesar, nikoli ničesar. Da človek sploh nikoli ni nič doživel, da je bilo pred njim vse samo eno čakanje, le priprava na to, da se ti zdaj dogaja... NIkoli se nisi z nikomer tako pogovarjal, nikoli nisi z nikomer takih stvari počel, nikoli te ni nihče tako poljubil, pobožal, stisnil, ... in tale misel se mi še posebej dopade... Ljubezen čara, spreminja nas v nežne dušice, ki vedrijo v gnezdih objema naših ljubljenih Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Tiziano Ferro - Rosso relativo Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 moby- lift me up Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 zdela poslušam in gledam dalmatinske klape...no pa sem na morju ...fuuul dober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 (popravljeno) rolling stones, memory motel Faith hill, i think i will (take this slow) Popravljeno 24. julij 2005 -> El Nino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Faith Hill-Stealing Kisses Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Moby - Porcelain Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 My doorbell~White Stripes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Cowboy Troy-If you don t wanna love me Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.