EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 pa sej NENA se ni nanašala nate Pa nism govorila o Neni, no Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Pa nism govorila o Neni, no ne tuko gledat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ne tuko gledat Kuko no? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Kuko no? ja tuko, lepo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja tuko, lepo Kuko pa veš, da lepo gledam? Na spet sva skrenila s teme.... Right Said Fred - I'm too sexy... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Kuko pa veš, da lepo gledam? Na spet sva skrenila s teme.... Right Said Fred - I'm too sexy... he he he, Fredy, dobra izbira ja čutim, kako lepo gledaš Chris Isaak >> wicked game Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 he he he, Fredy, dobra izbira ja čutim, kako lepo gledaš Chris Isaak >> wicked game joj, seal kaj ti vse ne čutiš Knocking on heavens doors - Guns and roses Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 rastejo trave in misliraste in siri se danrastemo z njo pionirjiv velik pokoncen dandanes so pravljice nasekrozijo zvezde kraj nasjutri kdo sonce zajasezemlji zapoje naglas le mi vemo zakajje v dezeli sam majje ves pisani svetkot iz skatlice vzetda skoz kustrave dninas veselje loviin doni do nebapionirski hura jutri vsi bomo velikivelikih misli in rokjutri nov spev domovinipride z odraslih otrokzivijo zemlja in zvezdezivijo ptice in cvetzivijo vsak ki je z namiz bilcico k sreci pripet ker mi vemo zakajje v dezeli sam majje ves pisani svetkot iz skatlice vzetda skoz kustrave dninas veselje loviin doni do nebapionirski hura Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Guns N' Roses - Patience Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 rastejo trave in misliraste in siri se danrastemo z njo pionirjiv velik pokoncen dandanes so pravljice nasekrozijo zvezde kraj nasjutri kdo sonce zajasezemlji zapoje naglas To sem moral tudi jaz enkrat pet na eni proslavi... Ne maram takih pesmi, ne vem zakaj. Tako prisiljene se mi zdijo, pa mi smo bili tudi na en način prisiljeni to peti... Bljak. Moja pesem počutja pa je: Cher - Just like Jesse James Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Druže Tito mi ti se kunemo - Zdravko Čolić verjetno edini komad, ki ga nikol več ne bo live odpel Drgač pa čestitke Jugovićem za praznik (pokojne) države Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Umoran, i od žena i od vina, umoran..... ....ma ja, če neum od vina pa čikov pa stresa riknu, bom od žensk ziher....slej ko prej. Tečke jedne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Survivor - Eye Of The Tiger Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja. Tko! ................ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja. Tko! ................ Mick Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Vlado Kalember: Milena generacijo moja Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Paolo Meneguzzi-Una regola d'amore Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Boris Novkovic - Pahulja Na Dlanu Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 hej mali opala, jst bi ti pokazala jp tale Pahulja na dlani je pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kaj bi mu pokazala? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Alka Vuica - Zauzeto Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kaj bi mu pokazala? Od pekla do raja - Jan Plestenjak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Bryan Adams >> run to you Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Bryan Adams >> run to you ooooo Seal, al pa tista I'm ready Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 B. Adams - The only thnig that looks good on me se je pravkar zrolala, zdej pa Tina Turner: Open Arms Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.