seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ooooo Seal, al pa tista I'm ready aha, lepa pesmca B. Adams - The only thnig that looks good on me se je pravkar zrolala, zdej pa Tina Turner: Open Arms hmmmm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 aha, lepa pesmca hmmmm o, lej ga, lej še kr Tina: missing you Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 o, lej ga, lej še kr Tina: missing you ja sej vem da me Blue >> you make me wanna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Boris Novkovic - Nije fer........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Blue >> you make me wanna se mi kr zdi ja, da te Elvis Presly: Teddybear Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Maroon 5 >> she will be loved Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Eve & Gwen Stefani - Let me blow your mind Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Maroon 5 >> she will be loved sam še to, pol pa magar do jutr dam mer: lucky she Flirt - Ona Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Grudi balkanske - Poslednja igra leptira grudi moje Balkanske,oči tvoje Jadranske,kad zima posle svega dodjei vojnička me muka prodje,bole grudi Balkanske Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 David Guetta : People come, people go Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Binga Bonga.......ups......Bongo Bong......Manu Chao Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Madonna- Sorry Je suis désoléLo sientoIk ben droevigSono spiacentePerdóname I don't want to hearI don't want to knowPlease don't say you're sorryI've heard it all beforeAnd I can take care of myself I don't want to hearI don't want to knowPlease don't say 'forgive me'I've seen it all beforeAnd I can't take it anymore You're not half the man you think you areSave your words because you've gone too farI've listened to your lies and all your storiesYou're not half the man you'd like to be Don't explain yourself cause talk is cheapThere's more important things than hear you speakWe stayed because I made it so convenientDon't explain yourself you'll never I've heard it all before I don't want to hearI don't want to knowPlease don't say you're sorryI've heard it all beforeAnd I can take care of myself I don't want to hearI don't want to knowPlease don't say 'forgive me'I've seen it all beforeAnd I can't take it anymore Don't explain yourself cause talk is cheapThere's more important things than hear you speak Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Vatrogasci: Ja volim hvatat muve Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Lustra > Scotty doesn't know Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Bryan Adams-Heaven Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Nirvana - Smells like teen spirit BFM - Tattoo, sledi: črn tulipan Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Guns N' Roses - November Rain Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 50 cent >> 21 questions Girl...It's easy to love me now Would you love me if I was down and out? Would you still have love for me? Girl... If I feel off tomorrow would you still love me? If I didn't smell so good would you still hug me? If I got locked up and sentenced to a quarter century, Could I count on you to be there to support me mentally? If I went back to a hoopty from a Benz, would you poof and disappear like some of my friends? If I was hit and I was hurt would you be by my side? If it was time to put in work would you be down to ride? I'd get out and peel a nigga cap and chill and drive I'm asking questions to find out how you feel inside If I ain't rap 'cause I flipped burgers at Burger King would you be ashamed to tell your friends you feelin' me? And in bed if I used to my tongue, would you like that? If I wrote you a love letter would you write back? Now we can have a lil' drink you know a nightcap And we could go do what you like, I know you like that ... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Guns N' Roses - November Rain Santos, ti maš pa ful podobn okus za muzko kot jest - vsaj kar se Gunsov tiče Isto: November rain (trenutno) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Tears for Fears >> everybody want's to rule the world Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Bryan Adams-Somebody Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 The platters - twilight time Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 don´t worry be happy Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 U2 - Sometimes You Can't Make It On Your Own Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Welcome To The Jungle Welcome to the jungleWe got fun 'n' gamesWe got evrything you wantHoney we know the namesWe are the people that can findWhatever you may needIf you got the money honeyWe got your disease In the jungleWelcome to the jungleWatch it bring you to your knees, kneesI wanna watch you bleed Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.